Ketrecet akarok gyártani tengerimalacnak, megfelelő a rácsméret?
Figyelt kérdés
A magasságra gondolok, ami 25 cm. Ebből nem tudnak majd valahogy kijutni? Ez ilyen kisállatoknak gyártott kifutó rács vagy mi, amibe ki lehet őket engedni, színes elemekből áll, és ezt szeretném a ketrec oldalának használni. Tudom a malacok elég ügyetlenek mászást illetően, de azért megkérdezem a véleményeteket, hogy elég e a 25 cm-es magasság.2010. jún. 11. 20:12
1/4 tetro válasza:
szerintem abból nem tudnak kijönni. ha csak nem állnak egymásra, és képeznek tornyot :D
2/4 anonim válasza:
Kültéri legeltetőnek akarod használni? akkor tetejét is csinálni kell kutyák, macskák ellen. Amúgy a tengerimalac 25 cm-t átugrik, attól függ mi van bent és mi kint. Ahol kaja van ott marad amíg az kitart, de ha elfogy vagy kívül jobbat lát ugrik egyet. Meglepő tud lenni.
3/4 A kérdező kommentje:
Bentre szeretném a szobába.
2010. jún. 11. 21:03
4/4 anonim válasza:
Szerintem átugorja. A malacok elég nagyra megnőnek. Az én egyik malacom is felmászik olyan magasra. Szerintem legyen teteje, vagy kicsit lehetne magasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!