Hajnali kettő körül kapart az egér a szobámban, mostanra már elő is jött, mit csináljak?
A spájzban voltak egereink, de borsmenta olajjal majdhogynem 0-ra sikerült redukálni az aktivitások számát. Mostmár a szobámban van, itt ülök a macskámmal de nem nagyon akar előjönni.
Mostmár kétlem, hogy visszabírnék aludni, így várom az ötleteket! :)
Nem félek én tőle. Így is nehezen aludtam el, de így még nehezebb. Álmos se nagyon vagyok. Inkább unatkozok, mert alszik mindenki.
Az a baj, hogy nem hülye az egér. Mióta bent van a macska egyszer jött csak elő. :/
3-4 órán keresztül a szobámban volt a macska, az ajtó bevolt csukva, de kétlem, hogy sikerült megfognia, habár én még nem hallottam most reggel motoszkálni vagy előbújni valahonnan.
Egyébként ilyen lehetséges, vagy áttértünk ezotéria kategóriába :D
Íme:
Reggel kicsit körünéztem, de nem találtam lyukat. Egyedül a szekrény háta mögé nem néztem be, de azért mert az olyan közel van a falhoz, hogy egy papírlap is nehezen férne át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!