Hogy állapítsam meg, hogy a tengerimalac fiú vagy lány?
Sziasztok!
Van egy lassan fél éves, lány tengericocim. Nagyon szeretem, de amikor én suliba vagyok, a többiek pedig munkában, akkor szegény NAGYON unatkozik egyedül. Szeretnék mellé egy társat, de nem szeretnék kismalacokat, ezért nagyon fontos hogy lány legyen. Hogy tudnám ezt megállapítani, ha a kereskedésben nem tudják? Szolnokon és környékén ismertek tengerimalac tenyésztőt?
Előre is köszönöm a válaszokat
Vovok8
Először is nagyon felelősségteljes vagy,hogy masik tengeri alackát fogadtok be,hogy ne legyen egyedül (ugyanis a tengerimalackák társas lények)
Szia Tengerimalac mentés oldalán van róla információ
Van a mentésnek facebook oldala a Tengerimalacok értük és velük ha oda felrakod az tengerimalac alfeléről a képet tudnak majd segíteni.
Elhozzátok a tengerimalackát és megállapítjátok a nemét ,ha fiú lenne akkor őt is lehet ivartalanítani (egzotikus állatorvossal)
A him tengerimalac alsó felén egy I betűre hasonlító nyílás van
Míg a nöstényeké meg Y ra hasonlít
Köszönöm a válaszokat
De hogy vegyem rá a malacomat, hogy nem fészkelődjön, amíg megvizsgálom?
Mennyi idősen lehet ezt megállapítani?
Mert ha nagyon fiátal, akkor nem lehet igaz?
A tenyésztő ről Szolnok környékén tudtok valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!