Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan lehet kevésbé szeretni...

Hogyan lehet kevésbé szeretni az állatokat?

Figyelt kérdés
Hogy lehet ezt a hatalmas szeretetet eloszlatni amit az állatok hoznak ki belőlem? Nem úgy értem.. kell szeretni őket, persze. Csak akkora kínokat élek át ha meglátok egy kilapított nyulat vagy kutyát az úttesten. Arra lennék kiváncsi, hogy lehet egyáltalán hozzászokni az ilyenekhez?
2010. jún. 9. 13:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is nagyon sajnálom őket, hiszen sajnos az állatokból egyre kevesebb míg az emberekből egyre több lesz. Borzasztó mennyi állat hullott el most az árvizek miatt, mennyi védett és veszélyeztetett madár, és vad, és meglehetett volna akadályozni, de hát ilyen az ember nem gondolkodik előre (szinte sosem). Nem szeretnék belefásulni az ilyenekben, mert akkor egy idő után már nem fogom értelmét látni annak, hogy tegyek ezek ellen, márpedig hasonló dolgokkal szeretnék foglalkozni a jövőben.
2010. jún. 10. 08:11
 12/12 A kérdező kommentje:
13:39 20 vagyok, de nem nagyon hiszem, hogy ez idővel elmúlik, de hátha:) 13:53 én egyáltalán nem hibáztatom a sofőröket, ezt a helyzetet nem javítani kellele(mert nem lehet), hanem hozzászokni.Ezért is kérdeztem:)
2010. jún. 11. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!