Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan lehet kisegérre hámot...

Hogyan lehet kisegérre hámot rakni?

Figyelt kérdés
Lehet egyáltalán?? Van, aki tett már rá? Jó rájuk, ami hörcsögre való?
2010. jún. 7. 18:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerencsétlen egérke, el tudom képzelni, ahogy rárakod szerencsétlenre és húzod magadután az utcán :D:D:D

Elkopik szegényke az első sarokig...XD

2010. jún. 7. 22:41
 12/18 A kérdező kommentje:
Jaj, könnyesre nevettem magam. Nem akarom én erőszakosan sétáltatni. Elég szelíd, kézbe lehet venni, de földre még nem tettem le. Gondoltam sétálhatna egy kicsit a szobában, de minden nélkül nem merném elengedni. Szóval, ne aggódjatok! :-)
2010. jún. 8. 19:22
 13/18 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt találtam.És már a kérdésed felkeltette az érdeklődésemet. Nekem is van egerem és úgy sajnálom, hogy soha nem szaladgálhat szabadon, csak a házában. Ezen a hám dolgon el fogok gondolkodni.

2010. jún. 9. 22:38
 14/18 anonim ***** válasza:
Dekiráály :O
2010. jún. 10. 18:49
 15/18 anonim ***** válasza:

Sufnituning:DDDD

Amúgy tényleg ötletes dolog,csak az a házilag készített hám vicces nekem :DDD De nagyoon:D:D:D

2010. jún. 10. 19:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Pffff, boltban lehet kapni, de azt a házi szart ne használd...olyan mint ha rád tennének egy 30 kilós sújt és azzal futtatnának, nehéz ám egy olyan kis picurnak egy akkora biztosító, még ha műanyag is...
2010. jún. 18. 21:49
 17/18 anonim ***** válasza:
2010. jún. 23. 14:41
 18/18 anonim ***** válasza:
tedd le a szobába had korzózzon,csak mindent torlaszolj el ahova el tud bújni,és nem éred el kézzel.az első dolga lesz olyan helyre sprintelni.nekem is volt,bemászott a villanytűzhelybe.le kellett áramtalanítani,azután szedhettem szét a tűzhelyet.
2010. jún. 28. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!