Hogyan lehet kisegérre hámot rakni?
Figyelt kérdés
Lehet egyáltalán?? Van, aki tett már rá? Jó rájuk, ami hörcsögre való?2010. jún. 7. 18:30
11/18 anonim válasza:
Szerencsétlen egérke, el tudom képzelni, ahogy rárakod szerencsétlenre és húzod magadután az utcán :D:D:D
Elkopik szegényke az első sarokig...XD
12/18 A kérdező kommentje:
Jaj, könnyesre nevettem magam. Nem akarom én erőszakosan sétáltatni. Elég szelíd, kézbe lehet venni, de földre még nem tettem le. Gondoltam sétálhatna egy kicsit a szobában, de minden nélkül nem merném elengedni. Szóval, ne aggódjatok! :-)
2010. jún. 8. 19:22
13/18 anonim válasza:
Ezt találtam.És már a kérdésed felkeltette az érdeklődésemet. Nekem is van egerem és úgy sajnálom, hogy soha nem szaladgálhat szabadon, csak a házában. Ezen a hám dolgon el fogok gondolkodni.
15/18 anonim válasza:
Sufnituning:DDDD
Amúgy tényleg ötletes dolog,csak az a házilag készített hám vicces nekem :DDD De nagyoon:D:D:D
16/18 anonim válasza:
Pffff, boltban lehet kapni, de azt a házi szart ne használd...olyan mint ha rád tennének egy 30 kilós sújt és azzal futtatnának, nehéz ám egy olyan kis picurnak egy akkora biztosító, még ha műanyag is...
17/18 anonim válasza:
18/18 anonim válasza:
tedd le a szobába had korzózzon,csak mindent torlaszolj el ahova el tud bújni,és nem éred el kézzel.az első dolga lesz olyan helyre sprintelni.nekem is volt,bemászott a villanytűzhelybe.le kellett áramtalanítani,azután szedhettem szét a tűzhelyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!