Hogyan lehet kisegérre hámot rakni?
Figyelt kérdés
Lehet egyáltalán?? Van, aki tett már rá? Jó rájuk, ami hörcsögre való?2010. jún. 7. 18:30
1/18 anonim válasza:
Mérd le az egered hosszát az első lábától a hátsóig és elmész egy állatkereskedésbe.De miért akarsz rá hámot adni? Szegény egér...
2/18 anonim válasza:
nem is hallotam még hogy egér meg hörcsög hám.jah és ne rakj rá hámot!nem görény vagy más nagyobb állat hogy hám kelljen rá.tán sétáltatni akarod az utcán vagy mi?...arra megy egy cica és meg is fogná:(lakásba meg minek rá hám?ugyse teszed le gondolom a földre:)
4/18 anonim válasza:
Bazzeg van degura is?! Elvinnm őket sétálni :D
5/18 anonim válasza:
xDDDDD aztköszi:D
Én is vinném a hangyáimat ha nem probléma:D
6/18 anonim válasza:
Most komolyan.Miért akarsz rá hámot rakni? Ne kínozd azt a kis jószágot.
7/18 anonim válasza:
:D hámot rárakja aztán ha jön 1 kutya v macska csak fellibbenti gyorsan és zsebrevágja :D v ha "rosszalkadik" akk csak megpörgetje a feje fölött 1-2x :D:D:D:D:D
8/18 anonim válasza:
úgy ahogy az elefántra madárgyűrűt.
9/18 anonim válasza:
19:13 as:DDDD
Istenem de jóót nevettem :D
10/18 anonim válasza:
19:13as vok... :D örülök h szereztem 1-2 vidám percet :D néha elszabadul a fantáziám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!