Milyen rágcsáló ez (kép)?
Figyelt kérdés
3 napja úgy vettük észre, mintha egér lenne a lakásban ezért raktunk le egércsapdákat. Két nap után meg is lett, viszont nem néz ki se egérnek se patkánynak.
Gondoltam itt valaki csak felismeri:
2018. febr. 3. 12:53
4/21 anonim válasza:
Cickány. Szerencsétlen jószág, na ezért állatkínzás az egérragasztó...
5/21 anonim válasza:
Szerencsétlent ha már elkaptátok, ne kínozzátok tovább... Hogy szenved, te jó ég. :(
Egyébként cickány. Magyarországon védett, eszmei értéke 25000 Ft. Miért nem lehet használni élvefogó csapdát???
6/21 anonim válasza:
sebbenzinnel lejön a ragacs.:(( na ezért tiltották be az eu-ban..nekem egereim vannak élvefogót ajánlok mellesleg olcsóbb is mint ezek a szadista eszközök. Sírnak benne az egerek. egyszer raktuk ki soha többé.
7/21 anonim válasza:
Szedjétek le légyszi róla a ragacsot állatorvos is megcsinálja két perc alatt védett állat ne legyetek gyilkosok:(((
8/21 anonim válasza:
A mi macskánk is fogott ilyet régebben.Vagy erdei, vagy mezei cickány volt. Kisebb volt mint egy átlagos háziegér, és fura hangokat adott ki. Innen gondoltuk, hogy nem egér, meg a hegyes orráról. De a macska is elég furán viselkedett vele később, nem akarta bántani, sem megenni.A mozgása is egész más volt mint egy egérnek, összevissza szaladgált.
9/21 A kérdező kommentje:
Volt élvefogó csapda is lehelyezve de abba sajnos nem ment bele.
Maximum 2-3 órát lehetett a ragasztón mivel pár órával azelött ellenöriztük és akkor még nem volt rajta.
Beraktam egy zacskóba ragasztóval együtt és kalapáccsal gyorsan véget vetettem a szenvedésének.
2018. febr. 3. 15:22
10/21 A kérdező kommentje:
Szlovákibán történt az eset. Itt tudtommal nem védett
2018. febr. 3. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!