Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A nyuszim csak a szénás...

A nyuszim csak a szénás zacskóból eszik, ez baj?

Figyelt kérdés
Se a szénatartóból nem hajlandó enni szénát , se akkor, ha beteszem neki a ketrecbe csak úgy a földre. Kimondottan akkor eszik szénát, ha a csomagolásában van, belebújik a zacskóba és úgy képes vagy fél órát is rágcsálni . A zacskót persze nem eszi meg, csak a szénát. Mit tegyek, hogy a kiszedett szénát egye? Mert ha elmegyek dolgozni, képes nem enni. Vagy ez számára egyfajta játék evés közben és normális?

2018. jan. 27. 12:03
 1/4 anonim válasza:
Szerintem nem baj de az baj ha esetleg belerag a neilon zacsiba en a szenat beleraknam egy natur papir zacskoba amit meg meg is tud ragcsalni
2018. jan. 27. 13:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Bajnak nem baj, de én aggódnék bent hagyni neki az egész zacsit mikor dolgozom. Szénáznia meg ugye állandóan kell, szóval nehéz helyzet. Úgy tudom a nyuszik azért szeretnek zacsibúvárkodni annyira, mert ott erősen megvan a friss szénaillat, onnan a legfrissebb a cucc.

Esetleg másfajta szénát próbáltál? Hátha van olyan amiért megbolondul és nem csak zacsiból hajlandó megenni.

2018. jan. 27. 13:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem 3 nyuszim van és az egyik is ilyen mint a tied nekem bevált ez a gömb ami felakasztható és bele lehet rakni a szénát. Nagyon szereti el is szórakozik vele. Bármi kérdésed van írj 4 éve nyulazok lassan 5
2018. jan. 27. 15:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Utcsó vagyok mi amúgy a 3 nyuszinak magán személytől hozzuk ilyen nagy fekete szemeteszsákba mert ha a boltból vennénk ki enének a pénzünk ő mi még onnan szoktunk lucernát is hozni nekik amúgy 2 törpe koszorú és 1 oroszlán fejű ivartalanok 1 fiú 2 lány
2018. jan. 27. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!