Honnan tudom, hogy a nyuszim terhes?
Figyelt kérdés
Azt tudom h amikor szül akkor tépi a szőrét de van más olyan dolog amiből tudom h vemhes és h szülni fog mert szerintem nagy a hasa de alapból kicsit kövérebb nyuszi2018. jan. 21. 11:20
1/4 anonim válasza:
Vidd orvoshoz, legalább segíthet több kérdésben is még.
2/4 anonim válasza:
Általában a fialás előtt nem sokkal tépnek szőrt a fészkükbe. De osztom az első válaszoló válaszát, doki meg tudja nézni, én pedig erről csak olvastam, tapasztalatom nincs, az én nyuszim csak álvemhes volt, most meg már ivartalan.
3/4 anonim válasza:
Orvos meg tudja neked mondani. Szőrtépést álvemhességnél is produkálnak, ami mellesleg nagyon nem egészséges nekik. Ha nem vemhes, illetve felelős állattartónak tartod magad akkor gyorsan tegyél érte, hogy ne is lehessen vemhes soha.
4/4 anonim válasza:
Volt már olyan anyanyulam aki félidősen már megépítette a fészkét, szóval nem szabályszerűen ellés előtt tépik csak magukat. Szakember és tapasztalt gazda tapintással meg tudja állapítani, de te ezzel semmiképpen se próbálkozz, mert kárt teszel benne. Vidd el dokihoz, ő vagy megtapintja vagy megnézi ultrahanggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!