Hogy szabaduljunk meg a patkánytól?
Nem is biztos,hogy patkányról van szó!Ha erdős részen laknak lehet más is!De,ha szereti a diót,akkor csapdát kell neki állítani.Vannak erre furmányos szerkezetek!Berakni amit szeret (pl:diót) aztán rácsukódik az ajtó és megvan!Aztán be kell azonosítani,hogy mi/vagy ki :) a probléma,és ha tényleg patkány lenne..patkányírtóval megmérgezni őket.
De vigyázzunk!Biztosra menjünk a kártevő azonosításában,mert arra kell alapoznunk a megelőzést vagy írtást.
A helyzet az,hogy van két hatalmas diófánk,és az egyik mellé telepedtek meg.Kipróbáljuk a csapdát,bár,kétlem,hogy belemegy majd,mikor bármerre megy,mindenhol diót talál...De lehet,hogy szerencsénk lesz...
Köszönöm a segítséget!!!!
Még annyit, ezt muszáj elmesélnem, nem hagyhatom ki!:))
Egyszer nagyon ellepték a lakásomat az egerek, és kétségbeesett harcba kezdtem velük, mindenfelé egérfogókat állítottam fel. Épp a szekrény alá próbáltam betuszkolni az egyik csapós egérfogót, ami minden alkalommal elcsattant magától. Mérgelődtem is eleget miatta. Először kukoricalisztet tettem bele, ami elcsapódáskor mindig szétszóródott a padlón. Miután ezt meguntam, krémsajtot kentem rá, de úgy is elcsapódott, és miután többször beleesett a kukoricalisztbe, gyakorlatilag szépen panírozódott.:)) Végül sikerült megszelidítenem az ádáz szerkezetet, és lélegzetemet visszafogva, lassan toltam be a helyére, a siker reményében. Amikor sikerült, és kihúztam a kezem a szekrény alól, látom, hogy megmozdul valami az ujjamtól pár centire. Majd hanyattestem meglepetéstől: olyan finomra sikerült elkészítenem a csalit (kukoricalisztbe panírozott tejfölös ízű krémsajt), hogy az egér fittyet hányva rám, gyakorlatilag a kezem mellett toporgott, és alig várta, hogy nekifoghasson az előkészített falatnak! :))) Mondanom sem kell, hogy 5 mp alatt megfogta, még felállni sem volt időm..:)))
Szóval sok múlik azon, mennyire finom a csali.:)
a méreggel nagyon vigyázzatok!
beraktuk zárt helyre, ahová a kutyák nem férnek be,
erre a rohadt kihordta a mérges csalit az udvarra a farakás alá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!