Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit tegyek hogy ne fájjon...

Mit tegyek hogy ne fájjon ennyire? 😭😭😢

Figyelt kérdés

Van egy szóba nyuszim (kinti, oriás nyúl , csak nem engedtem hogy le vágják) , beteg lett és az orvos asztmondta ö elaltassa de érdemes lenne ,,levágni" mivel ez nem árt a húsának( a betegség)

Nem akkarom kinozni, de mitt tegyek ???? Szüleim is asztmondták adjam oda levágni , miért nem erti meg a doki ( szüleim) hogy nem akkarom ????

2018. jan. 12. 18:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Beteg állat húsát tilos megenni.

Lelketlen hülye aki megenné a gyereke házi kedvencét.

2018. jan. 13. 00:57
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyógyítható betegség. Majdnem 100%os az elhullás ésngyors lefolyású. Minimális a nyuszi esélye a túlélésre...és 1-2napon belül meghal elaltatás nélkül is. Egyébként ez egy bejelntés köteles igen fertőző betegség. Az egyetlen megelőző megoldás a vakcinázás mert a többi nyúl is el fogja kapni ha tartotok. Gomdolom emberre nem fertőző de én tuti nem ennék meg egy ilyen vírusos beteg állatot. Ez az orvos nem csak lelketlen de nem is normális az biztos. Vigyáni kell mert ruhával, kézzel stb más nyuszikat is megfertőzhettek. Mondjuk ezt elmomdhatta volna az orvos.
2018. jan. 13. 10:15
 13/13 A kérdező kommentje:
Igazatok van... csak meg van egy ,,jo pár" fajta allatom és gondolom a szüleim azt gondolják öt,mivel házi nyul, nem szeretem annyira
2018. jan. 13. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!