Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Kb.1 órája történt. : a...

Kb.1 órája történt. : a hörcsögöm, a számítógépasztal legmagasabb pontján mászkált, amikor egyszer csakk zutty, koppant egyett. Mi történhetett?

Figyelt kérdés
Ránéztem és remegett a lába és az oldalán feküdt. Rögtön rámtört a sírás, azthittem meg fog halni. De kb 20 percig gyúrtam, szájon át lélegeztettem, aztán adtam neki vizet, majd megmártottam kicsit vízbe és törölgettem törölközővel és egyszercsak magáhoztért. Nagyon aggódtam, azthittem elpusztul. :' ( Élesztgetés közben piros volt az orra szóval orra esésre gyanakodtam. Lehet, hogy elveszette az eszméletét, és a vizezéstől és dörzsöléstől magáhoztért?Szegény, annyira bőgtem érte, azthittem elveszítem, de mostmár mintha mi sem történt volna...
2010. jún. 3. 23:03
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A szívmasszázst akkor kapta amikor felvettem és aszíve nem dobogott...Az orrábba fújtam piciket egy csővel...A gyúrás pedig a vérkeringésért volt...A víz pedig azért, hogy működésbe lépjenek a szervei és a megmártás pedig hogy felébredjen...Szerencsére mostmár teljesen jól van, semmi baja, mintha semmi nem is lett volna...
2010. jún. 3. 23:26
 12/22 anonim ***** válasza:

Mivel már sokan adtak értelmes választ a kérdésedre, én csak annyit tennék hozzá, hogy a hozzáállásod valóban bájos (bár kicsit sok a jóból, már ami az élesztgetést illeti :)), és ez nekem nagyon szimpatikus, hogy ugyan kicsit "túlbuzogsz", de érezhetően maximálisan szereted a kisállatod, és bármit megtennél érte.

A hörcsögöd meg fogja hálálni ezt a rengeteg szeretet. :)

2010. jún. 4. 01:46
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

Bocs, de ugye tudod hogy ez egy hörcsög? HÖRCSÖG-nem embre és a max. várható élettartama 3 év. 3. jobb ha felkészülsz, h elveszíted mert nagy káosz lesz, nem ér meg egy hörcsög ennyi könnyet már nem azért. Szájon át lélegeztetted meg gyúrtad és most ott fekszik egy taakrón?

Mi van? ezt is megéltem.

2010. jún. 4. 11:41
 14/22 anonim ***** válasza:

Előttem szólónak.

3 év az nem kevés ám. Nekem is van hörcsögöm, egyszer kiugrott a kezemből... Nagyot esett kemény talajra, nagyon aggódtam érte, beraktam a helyére, és elaludt. Ez már fél éve volt és semmi baja.

Meg tudlak érteni, hogy szíveden viseled a sorsát és örülök, hogy megmentetted :)

2010. jún. 4. 13:48
 15/22 anonim ***** válasza:
11:41-es: bizonyos embereknél bizony egy "nyamvadt" hörcsög is többet ér. Gyanítom, hogy ez rád is érvényes.
2010. jún. 4. 18:47
 16/22 anonim ***** válasza:

11:41-es vagyok. volt már több hörcsögöm is. aki a nyamvadt dumával jött. nem én nyamvadtoztam le a hörcsögöt, hanem te, viszont hidd el hogy jobb tudatosan felkészülni az elvesztésére, különben nagyon összeomolhat.

Inkább azokat nyamvadtoznám le akik hagyják az állataikat ebben az árvízben láncra verve, ketrecbe zárva megfulladni...jelen esetben

2010. jún. 4. 19:49
 17/22 anonim ***** válasza:
Más dolog az, ha öregedésben hal meg.. és megint más, ha balesetben.
2010. jún. 4. 19:54
 18/22 A kérdező kommentje:
Nekem ő nagyon fontos, hiszen fiatal még és más igen, ha öregedés miatt hal meg, mint balesetben.
2010. jún. 4. 20:03
 19/22 A kérdező kommentje:
Másrészt meg attól, mert egy hörcsög, neki is vannak érzései és neki is van joga ahhoz, hogy éljen, és segítsek rajta, mivel a gazdája vagyok és felelősséggel tartozok érte...
2010. jún. 4. 20:05
 20/22 anonim ***** válasza:

11:41-esnek: direkt raktam idézőjelbe a nyamvadt szót, mert a hozzászólásod alapján úgy éreztem, nem sokra becsülöd ezeket a kis állatkákat. Én nem tartom őket nyamvadtnak, a legkevésbé sem. Éppezért reagáltam úgy, ahogy az előző hozzászólásodra.

Egyébként azzal egyetértek, hogy fel kell készülni a halálukra, de még így sem könnyű feldolgozni, pláne ha tényleg netán ilyen "buta balesetben" vesztik életüket. Én megértem abszolút a kérdezőt, hogy ennyire kétségbeesett, és ugyan már leírtam egy előző hozzászólásomban, hogy kissé túlzásba vitte az "életmentést", de ennek ellenére is maximálisan képes vagyok átérezni, hogy mit élt át. Tudom, milyen igazán szeretni egy ilyen hörcsögöt, pláne hogy a kisállat is mennyire ragaszkodó képes lenni, és mennyi szeretetet tud viszont adni.

2010. jún. 4. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!