Mi történhetett a csincsillámmal? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Tegnap a nőstény csincsillám elkezdett vérezni. Úgy gondoltuk, elérkezett a nagy nap (párosan vannak nálunk), és lesz kis csincsilla ma reggelre. Estére külön raktuk őket, hogy nyugalom legyen a nősténynek, reggel amikor kijöttem, a nőstény meg se mozdult, csak feküdt, a kis csincsilla pedig élettelenül mellette. A kicsit kidobtam, mert tényleg nem volt semmi életjel benne, a nőstény meg csak fekszik kiterülve, lélegzik, él, de semmit nem csinál. Mi történt vele, mit csináljak most??? Kérlek, segítsen akinek hasonló tapasztalata volt már.2011. febr. 23. 08:08
1/7 anonim válasza:
Mondjuk vedd a nyúlcipőt, és menj el vele orvoshoz.
2/7 anonim válasza:
ha nem viszed RÖGTÖN orvoshoz meghalhat!!úgyhogy siess !!
3/7 A kérdező kommentje:
Elvittem állatorvoshoz, megállapította, hogy valószínűleg kivérzett, elrepedhetett a méhe... :( Most bent maradt nála, kapott infúziót, erősítő injekciókat, de nem sok esélyt jósolnak neki. Nem tudtam hamarabb vinni, kilenctől volt csak bent a doki. :( Most meg itthon sírok, mert annyira bánt, és várja itthon a kis párja is. :(
2011. febr. 23. 10:12
4/7 anonim válasza:
ha csak 9től vsn állatorvos nem a te hibád mi is drukkolunk neki.:) majd írd meg milesz szegénykével:(
5/7 A kérdező kommentje:
Elpusztult....az állatorvos szerint megrepedt a méhe, fiatal volt nagyon a vemhességhez... :( Köszönök mindenkinek mindent. :( :'( Ha valaki tud nőstény csincsillát, ha lehet, jelképes összegért a fiú csinim mellé (nem akarom őt is elveszíteni, úgy tudom, depressziós lesz és ebbe belepusztulhat), azt kérem, írjon nekem privát e-mailt. Köszönöm
2011. febr. 23. 19:41
6/7 anonim válasza:
Nagyon sajnálom a csincsilládat, ez borzalmas dolog :(.
Próbáld "érettebb" csincsivel összeszoktatni. Vagy fiúval. Vagy ivartalaníttass.
Miért szeretnél kicsit?
7/7 A kérdező kommentje:
Már kitettem pár hirdetést, hogy csinit keresek, remélem, hamar kapok rá választ is.
Szeretem az állatokat, azért is szeretnék kis csiniket is, meg úgy kerek szerintem a világ, hogy egy fiú, egy lány. A családomban mindkét testvéremnek vannak gyerekei, ők is szeretik őket, ha túl sok lesz itthon, akkor kapnának ők is ajándékba. Meg ahol kettő elfér, ott több is.
2011. febr. 25. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!