Ezt most hogy oldjam meg?
Türelemmel. Ezen csak az idő segíthet. Előlről kell kezdened az egész megszelidítést, de hónapokba telhet. Menj oda a helyéhez, először csak legyél ott, aztán beszélj hozzá, aztán tedd be a kezed, ajánl ételt stb.
Én nagyon meggondolnám, hogy akarok-e egy ilyen emberrel együtt maradni. Vagyis nem, én biztos kidobnám: persze, ez drasztikusan hangzik, de gondolj bele: most "csak" a hörcsögöd bánta, de majd téged is felpofoz, abba meg jobb bele sem gondolni, mi lehet egy esetleges gyerek "büntetése", ha sírni merészel!
A pasidat úgy vágd ki mint macskát sz**ni.
Nekem patkányaim vannak, párom úgy... eltűri őket de ilyet sose tenne velük, tudja hogy ők is érző lények, amíg a ketrecen belül maradnak béke van, harapni meg harapták már meg (egyszer orrba mikor odadugta az egyiknek rácson át ő meg azt hitte kaja :D ) de nem utálja őket.
Igen sajnos a höri valószínűleg nehezen fog bízni az emberekben mostantól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!