Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ezt most hogy oldjam meg?

Ezt most hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
A baratommal elek de hazakellett par dologert menjek es ezert a horcsogomet rabiztam 4 napra.Tudtam hogy utalja de a hidegben harom oran az ut nem akartam kitenni az allatkat.Ejjel ragot es 3 napra a paratom egy pringles-dobozba rakta kaja es viz nelkul es razogatta mintegy ,,bunteteskent” h amikor benyult vizet cserelni megharapta.Amikor haza jottem a horcsog a helyen volt de szedelegve jar,agressziv,tamad,a kezem utan rendesen a racsok kozt kinyul es karmolaszik.Egyszeruen nem lehet raismerni,el se tudom hinni hogy miert kellett ennyire megbuntetni azert mert zajongott ejszaka es megharapta :( de a horim kivan kelve magabol,regebb mikor kinyitottam az ajtot maszott bele a kezembe es orult h ott lehet,ott evett most meg nem tudom kezelni a helyzetet-mit tudjak tenni?Törpehörcsögöm van,masfel eves
2017. dec. 14. 07:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Elégé kamu szaga van a történetnek, tehát mégis honnan tudod mit csinált vele, ha nem voltál ott?
2017. dec. 14. 07:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Türelemmel. Ezen csak az idő segíthet. Előlről kell kezdened az egész megszelidítést, de hónapokba telhet. Menj oda a helyéhez, először csak legyél ott, aztán beszélj hozzá, aztán tedd be a kezed, ajánl ételt stb.

Én nagyon meggondolnám, hogy akarok-e egy ilyen emberrel együtt maradni. Vagyis nem, én biztos kidobnám: persze, ez drasztikusan hangzik, de gondolj bele: most "csak" a hörcsögöd bánta, de majd téged is felpofoz, abba meg jobb bele sem gondolni, mi lehet egy esetleges gyerek "büntetése", ha sírni merészel!

2017. dec. 14. 08:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon remélem hogy ez kamu...!!!
2017. dec. 14. 09:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Pasidat nem bsztad még ki a lakásból? Egyébként szerintem is kamu...
2017. dec. 14. 09:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a történet igaz, a barátom már nem lenne a barátom. Állatkínzó kreténekkel nem élnék együtt.
2017. dec. 14. 10:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én fel is jelenteném állatkínzásért.
2017. dec. 14. 10:36
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem kamu,es hogy honnan tudom?ugy h amikor jottem haza akkor is razogatta a chipses dobozban es a horcsog rosszul nez ki,szegeny belefetrengett a pisijebe,ideges,a wc-gurigajat szettepte es a kokuszdiojaban se akar aludni
2017. dec. 14. 11:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Es most komolyan?mi okom lenne kamu kerdest kiirni?mar vagy 1000x beirtam es kerestem neten utanna de nem kaptam semmit igy ugy dontottem h megkerdezem
2017. dec. 14. 11:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén, ne zargasd. A barátodat pedig úgy vágd ki, mint macskát szrni, és soha ne engedd az állataid közelébe! Én fel is jelenteném.
2017. dec. 14. 11:42
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A pasidat úgy vágd ki mint macskát sz**ni.

Nekem patkányaim vannak, párom úgy... eltűri őket de ilyet sose tenne velük, tudja hogy ők is érző lények, amíg a ketrecen belül maradnak béke van, harapni meg harapták már meg (egyszer orrba mikor odadugta az egyiknek rácson át ő meg azt hitte kaja :D ) de nem utálja őket.

Igen sajnos a höri valószínűleg nehezen fog bízni az emberekben mostantól.

2017. dec. 15. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!