Hogyan oldjam meg hogy kettő patkányt kapjak egyszerre? (anyám csak egyet enged) és ha lehetne kettő, nevek?
Az egyik Makesz lenne, a másik?
És egyáltalán hogyan hassak anyám szívére? Help!
Mond hogy patkánytenyésztő szeretnél lenni.
A másik név: Féregfark
Mondtam, de nem jön be
Tenyésztő nem akarok lenni, 2 nőstényre gondoltam, de azért kösz
Akkor mondd, hogy a másikat megveszed te.
Nem hiszem, hogy olyan nagy anyagi áldozat 1 helyett 2 patkányt venni, megkérdezted már anyukádat, hogy miért nem engedi?
Se a kajálásuk, se az eltartásuk nem fog csődbe vinni benneteket, akár 1 van, akár 2.
Épp ez a gond
Nem engedi, hogy elköltsem a pénzem! Csak gyűlik, és nem vehetek még egy nyomorult rágót se(lakáskulcsért 2 éven át könyörögtem)
És nem a pénz miatt nem kaphatok 2patkányt, hanem mert ,, 2patkány kétfelé szalad és nincs időm kettővel foglalkozni''
Király. :/
Egyedül menj pateszt venni, és mondd anyudnak, hogy a tenyésztő azt mondta egyedül nem ad el patkányt. Szerintem egy lelkiismeretes tenyésztő mondjuk ezt is csinálja.
De ha csak egyet is akarsz venni, akkor a patkány téma tárgytalan.
Szia!
Ahogy az előttem írók is írták, ha csak egy mindenképp, akkor inkább ne vegyetek, mert egyedül szenvedés a patkánynak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!