Megfialt a nyúl de nem nagyon törődik kicsinyeivel, ilyenkor mit kell tenni?
Figyelt kérdés
Ma délután fialt a nyúl és nem nagyon akar tudomást venni a kicsikről, szerintem még meg se szoptatta őket és azóta egyszer ment oda hozzájuk de akkor se szoptatta(többször nem láttam). És ha elhagyja őket mivel lehet őket táplálni és milyen helyen kell tartani? Hányszor kell etetni?
És még annyi hogy az anya nyúl eléggé fiatal.
2017. dec. 10. 16:51
1/3 anonim válasza:
A nyulak naponta egyszer szoptatnak, egyébként nem nagyon foglalkoznak a fiókákkal. Ezt mondjuk nem ártana tudni, ha már szaporítasz. Ha a picik hasa tele van, és feszül, akkor eleget esznek. Fèszek van? Nem fognak kihűlni?
2/3 A kérdező kommentje:
Van fészek, és nem vagyok szaporító, teljesen váratlanul jött ez az egész mivel nem látszott az anyán.
2017. dec. 10. 19:31
3/3 anonim válasza:
Ha összeengedsz egy bakot és egy nőstényt, akkor nem tudom, mi lehet ebben olyan váratlan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!