Úgy néz ki, hogy vemhes a nyulam. Tudnátok segíteni? Többi lent
Nem tenyésztés céljából,és nem is szándekosan,így alakult.
Viszpnt lenne pár kérdésem, mert kezdő vok a témában:1.muszály elletőláda? 2. A baknyuszitól különrakjam? 3. Túlélik a kicsik ezt a kemény hideget? 4. Ne
hozzuk be az anyanyuszit a kicsikkel télre?
Válaszokat köszönöm!☺
Aki bunkó, és csak beszólni tud, azokat sajnálom! Ez a baj a gyakori kérdésekkel,egy ártalmatlan kérdésre is,van valaki/valakik,akik csak leszólni tudnak, és nem segíteni. Sajnálom őket,mert úgy lászik leragadtak ezen a szinten.
#1 úgy alakult így, hogy elbénáztam, és nem vittük el időbe ivartalanítani a fiút. Eddig csak lány-lány nyusziaim voltak párban,és utánajártam ennek a bak-lány nyuszi kérdésnek, de úgy lászik elbénáztam. DE KÖNYÖRGÖM: MÉG CSAK 15 ÉVES VAGYOK!!! És am a kérdésre nem tudsz válaszolni? Csak szívni a másik vérét?
Amúgy a fiút szétválasztom tőle, köszi #4.
Szóval a további kommentelőnek üzenem: ne azon akadjatok ki, hogy elbénáztam,hanem segítsetek!!!köszi
15/L
ezek nem törpenyulak. ezek vágó hibridek. Sokkal többet bírnak el, mint a törpe társaik, és szerintem nem fognak elpusztulni a fiókák. És az, hogy a hozzáértésem a tenyésztéshez 0, az biztos, de már 10 éve,tartok nyulakat, és szerintem ezzel is meg fogok tudni birkózni. Se a fiút, se az anyanyuszit nem adom el, mert levágnák. Neked lenne szíved eladnod őket, azok után, hogy teljesen hozzád nőttek? A nőstény elalszik az ölemben, mindig odajön hozzám, hogy simizzem.... a fiú egy kicsit visszahúzódóbb, de azért, mert ő idősebb korban került hozzám. Nekik a testvéreiket levágják, és nem lenne szívem őket eladni, tudva, hogy levágják. És úgy néz ki, hogy vannak érdeklődők a kicsikre, és nem vágás szempontjából. És az ivartalanítástól is tartok egy kicsit, mert mostanában sok helyen azt hallom/olvasom, hogy egyre több nyuszi pusztul el az ivartalanításba (nem tudom, hogy ebből mennyi igaz, szimplán egy aggódom). De most mindenképp elfogjuk vinni a fiút ivartalanítani, és utána majd a lányt is.
de még mindig nem kaptam semmi használható választ :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!