Mennyibe kerül egy vadászgörény?
Figyelt kérdés
2008. okt. 24. 14:06
3/11 anonim válasza:
Ez változó.én 6000ft-ért vettem állatkereskedésbe. De volt olyan hely is ahol 10,000ft-ért láttam.
4/11 anonim válasza:
jah, persze...lehet már 6000ért is venni, de nem érdemes...mint ahogy állatkereskedésből sem...ezek az állatok álltalában oltatlanok és nem ismertek a felmenőik sem...egy szóval nem tudhatod, milyen betegségeket hordoznak, örököltek...
én 15000ért vettem az enyémet, kézhez,alomhoz szoktatva, oltási kiskönyvel, származási lappal...stb.
5/11 anonim válasza:
Csak olyan embernek ajánlpm a görit aki valóban türelmes..... (egy göri gazdi)
6/11 anonim válasza:
állatkereskedésben én láttam már 3000ér is. de ott nem szabad venni, csak tenyésztőtöl szabad. én egy szép egészséges kölyköt 8000ezerér kaptam.
7/11 anonim válasza:
Én 5.000 forintért vettem!!!! Régen 100 Eu-t értek, és egyre kevesebbek lesznek!!
8/11 anonim válasza:
Az örökbefogadás sem ingyenes! Bizonyos oltások árát ki kell fizetni, de magáért a görényért nem kérnek pénzt.
9/11 Timsa válasza:
Állatkereskedésben ne vegyél görényt!!!! Tenyésztőknél kb. 15ezertől határ a csillagos ég. Leginkább attól függ, milyen színűt szeretnél. Van, ahol a nemétől is függ az ár, de mindenképpen egy tenyésztőt keress, ha görcit akarsz, vagy fogadj egyet örökbe!!!
10/11 anonim válasza:
én 7 ezerér vettem tenyésztötöl de szerintem nincs neki oltása szal azt kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!