Egy vadászgörény beszerzése körülbelül mennyibe kerül?
A felszerelés elég drága, nagy méretű ketrec kell neki, ami csináltatva sincs meg 15 alatt, boltban véve még több. Kb. ugyanennyibe kerül maga a görény, persze attól függ, honnan veszed. Ezen felül még egy 6-8 ezer biztos elmegy a kajára, felszerelésre, játékokra, így kezdésnek.
Nem volt még görényem, csak állatfelszerelésekkel vagyok képben nagyjából, szóval ez csak közelítő számolgatás.
Lehet,hogy megeszik más dolgokat is mint például a levest(ami persze tele van fűszerekkel),de arról nem beszélsz,h ez elég káros számára...Pár évvel megrövidíted az életét...
Na szóval h a kérdésre is válaszoljok.Én is most szerzem be a görényhez kellő dolgokat.A Ketrec 25-30ezer amiben jó esetben van itató,tálka,alomtálca.Ebbe még rakhatsz csöveket,függőágyat...ezek plusz pénzek.
A póráz,hám...5-6ezer
A kisállathordozó(ha állatorvoshoz viszed) 3-4ezer forint.
Ha kislány veszel 7-8 hónapos korában ivartalanítani kell ha csak nem akarod pároztatni mert ha nem ivartalanítod akkor túltüzel,amibe belepusztulhat.Ez a műtét 15ezer körül van.
Éves oltások,féreghajtás(nem tudok árat..gondolom 3-4ezer)
Plusz kaja,alom.(ételben nem jó a macskakaja sem...)
MAga a görény 3ezertől már kapható amit én nem vennék meg...innen a határ a csillagos ég..én már 75ezerért is láttam.:)
NA ezeket már kb összetudod adni.
A göri kb 5000Ft , a ketrecet én csináltam otthon megvolt minden egy rossz jo nagy hűtőből átalakítottam 0Ft (de kb ha megveszed hozzá vas és fa anyagot és egy jó nagy ketrecnek max 8000FT), itató etető amit nem használsz tálka jól lerögzítve , hám 700Ft, kaja 1 honapra 180 ft (a metroban lehet kapni ilyen kutyaszalámit ami 65% baromfi a többi ásványi anyag meg stb.)játékokat meg tudsz csinálni te is
a ketrecet kibérled ruhával meg ilyesmivel és voálá a legkevesebből megúsztuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!