Milyen kisállat felelne meg nekem?
Figyelt kérdés
Kutyás vagyok, de most nem engedik a körülmények, ezért gondoltam valami kisállatra.
A nyulakat nem szeretem, minden mást igen, de valami olyanra gondoltam, ami jobban ragaszkodik az emberhez, és könnyű dolgokra megtanítható.
Régebben volt már hörcsögünk, nyulunk (meg is utáltam :D) és degunk. Ezekközül a deguk voltak ténylegesen az enyémek, szerettem öket, de nem éreztem, hogy kötődnének hozzám.
Vadászgörényt mindig is akartam, de kicsit tartok tőle, vagyis a tartásától, mert azért mégis csak merőben más, mint egy rágcsáló.
2017. nov. 23. 08:37
1/5 anonim válasza:
Szia, en a hazipatkanyt ajanlom neked, nagyon ragaszkodik az emberhez, igenyli a napi sok foglalkozast, tanitani is lehet. Nekem van 2 :) regebben tobb volt, csak eladtam a nagy reszet, mert hat nagyon sokan voltak mar :D a vadaszgoreny azert nem jo, mert rettentoen budos, es harapos. Aranyosak (van vadaszgorenyem is), de szemtelenek nagyon. Remelem tudtam segiteni :)
3/5 anonim válasza:
Erdekes, hogy a cica ezidaig meg fel sem merult.
4/5 anonim válasza:
Vadászgörény,házi patkány,degu, csincsilla
5/5 anonim válasza:
A patjányok nagyon okosak, nézegess róluk videót a neten, sok van, ahol trükköket mutatnak be.:DD
Kérdés, hogy mennyire idegenkedsz a patkáníoktól.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!