2 vadász görény össze szoktatása?
2 éve van egy ivartalanított fió vadászgörényem
1 hete került hozzám egy ivartalanított lány göri (a közeli menhely találta fél éve az utcán azóta ott éldegélt egy pici ketrecben nem hagyhattam ott )
mindketten kéz szelídek emberre semmi rossz mozdulatuk nincs
először mikor össze engedtem őket a szobában minden nagyszerű volt egy kis szaglászás ismerkedés de aztán mentek mindketten minden fele
gondoltam hogy akkor nagyszerű minden rendben ezért egy közös nagy ketrecbe zártam vissza őket
de azóta a lány göri ( az új) folyamatosan oda csíp hangos visítás mellet a fiúnak akárhányszor a közelébe megy
a fiucskám erre semmi rosszat nem reagál csak arrébb megy inkább, de már a saját ketrecében nem mer lejönni a felső szintről
hogyan tudnám kibékíteni őket?
Idő kérdése és megszokják egymást, esetleg közös pasztázással segíthetsz. Azt olvastam a lányok kicsit hisztisebbek ha új társat kapnak hosszú egyedüllét után, de az hogy nem verekednek nálad csak csipkelődnek már jó jel.
Nekem 2 ivartalan fiú görényem van, és amikor befogadtam hozzájuk egy idősebb szintén ivartalan fiút, az egyik nem fogadta el. Ha együtt voltak kint egyből ugrott neki és vadul tépte, ment a visítás meg a bekakilás, az idős be is depressziózott egy pár hétig emiatt. Soha nem jöttek ki egymással, külön kellett velük foglalkozni.
Nálad ahogy nézem nem ez a helyet, így egy idő után biztos teljesen megszokják egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!