Pénzbe kerül ha levágják a tengeri malacom karmait?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már aktuális a malacom egy "pedikűr-manikűrre" és oda vinném vissza ahol eredetileg vettem.. Ezért szerintetek kérnek pénzt? Mert ha egyéb dolgot akarnék akkor kozmetikába vinném, ráadásul az eladó rokona mondta, hogy az anyja levágná...2010. máj. 31. 14:30
1/4 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ezért pénzt kérne. Én az állatorvoshoz hordtam körömvágásra, és sosem kért pénzt érte. Pedig az doki volt.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. máj. 31. 17:25
3/4 anonim válasza:
Vegyél egy karomvágó giotine-t és azzal otthon is tudod pedikűrözni.vagy ha nem olyan kemények a karmai egyszerű körömvágó csipesz is megteszi. nyuszink van, és mi szoktuk neki vágni, kisebb tortúra, de hamar megvan. Tegyél a szájába valami zöldséget addig hagy rágja míg vágsz.
[link] itt van kép hogy meddig kell vágni a karmot.
4/4 anonim válasza:
Ha ügyesen hozzászoktatod, már magad is megfogod tudni csinálni :)Annyi, hogy a fekete körműeket nehezebb vágni, mivel nem látod pontosan.Eleinte én is a dokinkhoz vittem őket és nem kért pénzt :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!