A hörcsög vagy a süni a büdösebb? És melyik a jobb?
-hát, amikor volt hörcsögöm akk nappal aludt és csak olyan este 6 körül kezdett el mocorogni. MEg felkelt enni.
-eléggé szabadulóművész volt és egyik alkalommal a szekrényemből szedtem ki. Akkor került a terráriumára tetőrács.
-sok gond nincs vele, kis helyen is elfér, persze tuningolhatod az életterét mindenféle járatokkal.
-túl sokáig nem élnek...
-játszani? hát akk inkább egy nyúl sztem...
-forgácsot használtam és nem volt különösebben büdös
-olcsó
sünivel nincs tapasztalatom, de asszem ők téli álmot alszanak pl.
A höri és a süni is éjszakai állat. Mindkettőnek nagy hely kell, nem olcsó cuccokkal. 11 éve foglalkozom hörikkel, így róluk tudok infót mondani. A barátodnak igaza van, a papíralom jobb, mint a forgács (mert nem allergizál). A höri nem büdös, de van egy alapszaga, mint minden állatnak. Itt olvashatsz róla bővebben: [link]
Sok magyar oldallal ellentétben itt nincs baromság. :D
A hörcsög éjszakai. Nem jó vele egy szobába aludni, mert éjszaka randalírozik. Este lehet foglalkozni vele, ha kézhez szokik akkor kedves, simogattaja magát meg minden.
De nem szabad sokat gyötörni, mert ha nem tetszik neki a dolog, akkor megharaphat.
Sünből csak egyszer mentettünk egy kicsit, és tavaszig ketrecben volt. Bebüdösítette az egész pincét, pedig takarítottuk.
Érdekes módon, eleinte mindent összecsinált, aztán tavaszra rájött hogy ha egy helyre jár az jobb neki. Tavaaszal viszont kiszoktattuk, és elengedtük, ahogy illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!