Van egy hörcsögöm ?
Figyelt kérdés
Sziaztok.
Van egy törpe hörcsögöm és szeretnék még 2-öt !
Milyen fajtát vegyek?? és Miért?
2017. okt. 26. 19:34
1/11 anonim válasza:
Azt tudod ugye, hogy a törpehöriket csak külön lehet tartani?
2/11 anonim válasza:
Mekkora helyen van az első? Remélem nem ilyen kis vicc kategóriájú ketrecben. Azt tudnod kell hogy hörit egyedül lehet csak tartani, szóval minimum kettő darab nagy alapterületű ketrecre lesz szükséged.
3/11 anonim válasza:
Tetszik a kérdés címe. Ha te sem tudod hogy van-e hörcsögöd, mi honnan tudjuk ?
4/11 A kérdező kommentje:
Jaj bocsának...tudom hogy külön kel tartani öket. 3 ketrec van 50×30×40 .
Roszzul tettem fel a kérdést😕
2017. okt. 26. 19:43
5/11 anonim válasza:
Az sajnos nagyon pici, 60x40 a törpéknek a minimum méret - tehát ha kettőt összekapcsolsz, akkor abban egy törpét lehet tartani.
6/11 anonim válasza:
7/11 A kérdező kommentje:
De ngyon sokkat lennének kinnt...meg akitöl a törpét vettem aztmondta ha sokkat foglakozok vele elég az a ketrec !
2017. okt. 26. 19:55
8/11 anonim válasza:
nekem egyszer volt 2 hörcsögöm, vettem egy törpehörcsögöt, beraktam a 2 hörcsög közé, fél ora után megyek megnézni őket és megették :(
9/11 anonim válasza:
Mintha egy wc-ben élnék, ahonnan naponta egy-két órára kiengednének. Nem, nem elég a kicsi ketrec.
10/11 anonim válasza:
Ekkora ketrec nem elég egynek sem. Amíg nincs meg egynek a megfelelő hely, ne vegyél többet. Gondolom, a felszerelései sem jók. Itt olvass utána a dolgoknak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!