Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Elveszett a hörcsögöm mit...

Elveszett a hörcsögöm mit tegyek hogy előcsalogassam?

Figyelt kérdés
Tegnap veszett el a dzsungáriai törpehörim tippek?hogyan caslogassam elő ?
2010. máj. 25. 21:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél ki sajtot, általában sötét helyekre mennek ilyenkor, pl.: polc mögé és figyelgesd hátha kidugja a buksiját!
2010. máj. 25. 21:49
 2/15 anonim ***** válasza:
26%
egérfogó?
2010. máj. 25. 21:54
 3/15 anonim ***** válasza:

Amikor a mienk veszett el, minden szoba ajtaját zártuk, és minden szobába tettünk hörcsögkaját. Így legalább az kiderül h hol van.

sok sikert!

2010. máj. 25. 22:17
 4/15 anonim ***** válasza:
Egyszer az én hörikém is eltünt a lakásban.Mindenhol kerestem,2 nap múlva vettem észre,hogy a szekrény alatt bújkál.Én mazsolát kötöttem cérnára és azzal csalogattam ki.Türelemjáték,de csak kijött.Remélem meg lesz a kis szökevény!
2010. máj. 25. 22:22
 5/15 anonim válasza:
Lehet venni 1-2 ezer Ft körül olyan egérfogót/patkányfogót, ami nem öli meg az állatot, hanem csak bezárja magába... Hosszú, rácsozott alakú, két végén csapóajtóval, közepén pedig egy billenőkapcsolóval... Piacokon lehet ilyet venni általában, vagy inkább ilyen nagyobb vásárokban... De áruházban, vagy gazdaboltban is megnézheted... Tudom, brutális, de nekem ez jutott eszembe... Meg a kandúrmacska... :)))) Vagy vállalkozó szellemű, türelmes egyén légpuskával... :))))
2010. máj. 25. 23:56
 6/15 anonim ***** válasza:

egyszer az enyém is elszökött de kb fél óra múlva meglett mert felfigyeltem arra a zajra amit ő csapott a másik szobában :)

tapétát rágta :D

2010. máj. 26. 06:35
 7/15 anonim ***** válasza:
Előkerült már a kis szökevény?
2010. máj. 26. 14:58
 8/15 A kérdező kommentje:
nem :S:S
2010. máj. 26. 17:03
 9/15 anonim ***** válasza:

én nekem 3 napra tűnt el.

Tegyél ki a házba kaját neki a földre meg vizet.Egyszer majd csak előbújik.

2010. máj. 26. 18:50
 10/15 anonim ***** válasza:

ÉN,ÉN TUDOM!!

1.szoval álíts piramist könyvekből

2.arra rakj egy vonalzót

3.a vonalzó végére óvatosan egy darabka sajtot

4.a vonalzó alá egy edényt amibe alom van!

Felmászik a könyveken át a sajtért,és a vonalzó mint egy libikóka lebillen és ő beleesik az edénybe AMI TELE VANFORGÁCCSAL!!és meg is van =)

2010. máj. 26. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!