Jót tehet egy elég ideges természetű tengerimalacnak a terhesség?
Én nemrég hoztam el egy 9 hónapos teljesen elvadult kislány malacot a fiú malackám mellé!Vele nem foglalkoztak,nem simogatták csak úgy volt!
Neki jót tett az anyaság,már eltűri hogy simogassuk,nem kap frászt ha hozzá érünk és a kezünkből is elfogadja az ételt!Annyira nem lett szelíd mint a fiú,talán soha nem is lesz de szerintem rengeteget változott pozitív irányba!:)
Szerintem minden állatnak jót tesz az anyaság,talán megnyugtatja majd őt:)
Egy próbát mindenképp megér:D
Anyaként nem volt vad,nagyon aranyosan viselkedett!:) Jó anya volt a féltése csak annyiban nyilvánult meg,hogy amikor oda mentünk hozzájuk mindig behívta maga alá a piciket! 4 napja lettek elválasztva a kölykök és tegnap megfürdettem!Kicsit tiltakozott de nem volt vészes!Mint feljebb már írtam ő nagyon félős volt,elszaladt a kezünk elől nem lehetett hozzáérni sem mert akkor meg lelapult és hangosan sírt!:( én úgy vettem észre,hogy látta nem bántjuk a picinyeit jobban megbízik bennünk!
13:26-os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!