Szerintetek jó ötlet törpe sünit rakni egy hálószobába?
Ha nem úgy alszol mint akit leütöttek, akkor nem.
Én csak tengerimalacról tudok véleményt mondani, párom odavan értük, és váltig állította, hogy mikor neki régen volt egy, mellette aludt és semmi hangja nem volt. Kapott kettőt születésnapjára. Hát kb. megőrültem tőlük éjszaka, hamar átköltöztek két szobával arrébb. És még így is lehet hallani mikor rágják a berendezést a kifutóban.
Én azt mondom, éjszakai állatot hálószobába ne.
Nekem a hlószobámban van, de engem nem zavar hogy egész éjszaka nyikorog a kerék, vagy valami mással zörög, nappal meg a papagájaim miatt van hangzavar. Neked kell eldöntened hogy ezek mellett tudsz-e pihenni, mert tényleg folyamatos motoszkálás/zörgés/nyikorgás/táp ropogtatás.
A délutántól estig való foglalkozás pedig nem a legjobb, mert éjszakai állatról van szó, nekem általában éjjel 10-11 felé kelnek fel. Onnantól ameddig csak sötét van (néha reggel 8ig is) megállás nélkül jönnek-mennek.
Ez engem nem zavar, de ez nem jelenti azt hogy téged se fog. Ezt csak te tudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!