A lányom egeret kért születés napjára, milyen betegséget kaphat el tőle?
Figyelt kérdés
13 éves lányom egeret kért születésnapjára (1 hét múlva)
Milyen betegséget kaphat el tőle? Melyik fajtát vegyük?
Hogyan tartsuk. Egér gazdik is írjanak:)
Köszi!
34/N
2010. máj. 24. 19:51
11/14 anonim válasza:
Nem nagyon hallottam még olyan esetet, hogy egy gyerek egy egértől (tenyésztett egértől) kapott el valamit, biztos előfordult már, de gondolom igen ritka eset. Az iskolatársak ilyen szempontból sokkal veszélyesebbek. :-)
13/14 anonim válasza:
Én kereskedésből soha nem vennék kisállatot!
14/14 anonim válasza:
Ne ítéld el a kisállat-kereskedéseket,sok olyan van,ahol jó körülmények között tartják az állatokat.Mi egybe járunk általában,az eladók segítenek,az állatoknak nagyon tiszta,megfelelő helyük van,és a kaják,felszerelések is nagyon jó fajták.Én ott vettem nemrég a tekimet,teljesen egészségesen,minden felszerelést ott vettünk,nagyon jók és viszonylag olcsók.
De csak megbízható kisállat-kereskedésből vegyetek állatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!