Nyuszinak klikker?
Figyelt kérdés
Vettem egy klikkert, mert hallottam, hogy így lehet őket tanítani. Nektek sikerült? Ha igen, mit, hogyan, mennyi idő alatt? Házinyúlról van szó2017. júl. 19. 16:10
1/1 anonim válasza:
Én klikker nélkül tanítom, mondogatom azt a szót, hogy mit szeretnék (mint a kutyáknál) és az egyik kezembe fogok valamilyen jutalom falatot,például a kétlábon állásnál a jutalom falatos kezem a magasba emelem közben még mondom azt, hogy "föl". Klikkerrel is lehet ugyan ezt csinálni, de arra figyelj, hogy amikor teljesíti a feladatot, utána nyomd meg a klikkert és adj neki jutalom falatot.Később tudni fogja, h erre a hangra kap jutalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!