Hogy tudom megszelídíteni a nyulam? Mit kezdjek vele?
Én elvinném ivartalanítani és utána ha begyógyult,akkor próbálnám összeszoktatni egy másik ivartalan nyúllal. Fokozatosan, lassan, türelmesen. Egy másik nyúl társasága segíteni szokott.
De előbb ivartalanítás.
Toy nyúl nincs. Perzsa sem. A ketrec az ő területe, akkor nyúljatok be,ha ő nincs benne.
Rendesen el lett rontva a nevelése az elmúlt két évben, azért ilyen agresszív. Hagyjátok békén,ne csesztessétek, várjátok meg, hogy ő közeledjen. Sok idő lesz eltörölni 2 rossz évet.
Türelmesnek kell lenni vele. Nem magától lett ilyen, hanem azért, mert valamit nem csináltatok jól vele.
A nyúl zsákmányállat. Nem biztos, hogy ő is örült a babusgatásnak. Látszik az írásaidból, hogy gőzöd sincs a nyulakról.
Hello!
A lány nyuszik ilyenek. Én sem értettem az elején, mert a bak nyulam kezes bárány, egész nap is tűrné, h simizzem, sőt még megsértődik ha nem. Viszont a lányok... sehogy sem tudtam őket megszelídíteni, karmolnak, harapnak, morognak. Egy ismerősöm szintén ezt tapasztalta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!