Ez így jó? ( Nyuszitartás )
Figyelt kérdés
A nyusziimat most már csak frissen szedett fűvel illetve ha esett az eső és nedves lett a fű vagy tél van akkor szénával etetem. Valamint minimális mértékben Versele-laga Cuni Complete-vel. Ezt a módszert az állatorvosom ajánlotta mert szerinte így a legjobb mert ez a legtermészetesebb.2017. jún. 24. 12:55
1/3 anonim válasza:
persze hogy ez a legtermészetesebb még neha adhatsz neki egy kis gyümit zöldéséget
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a gyors választ! Persze szoktam jutalomként meg a vitamin miatt csak kifelejtettem.
2017. jún. 24. 13:17
3/3 anonim válasza:
Szerintem a VL-t el is hagyhatod teljesen, ha friss füvet eszik, nem kell neki, mert a friss fűfélékben megvan minden vitamin meg egyéb tápanyag. Táp legfeljebb akkor kell, ha csak szénát kap, mert az ugye szárított fű, abban már alig van tápanyag, csak rost van benne, de hát nem csak arra van szüksége a nyuszinak. Én sem adok tápot, az nem olyan jó. Szénája legyen mindig, akkor is, ha friss füvet eszik csak. Eső után is adhatsz neki friss zöldet, max behozod és picit vársz, hogy ne legyen túl nedves vagy egy szilvia kéztörlővel letörlöd. De ha vizes, amúgy az sem baj.. az enyémek mivel kint vannak, esőben is legelik a vizes füvet. Soha nem volt baj. Orvos is mondta, hogy így jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!