A tengerimalacom alig bír járni mit tegyek?
a tengerimalacom alig bír járni a hátsó lábát a jobb oldalit nagyon húzza. 8 éves eléggé öregecske. Régebben hullt a szőre nagyon de mára már nagyjából visszanőt. Nagyon soványka de a hasa nagyon kemény és kerek ezért feltételezzük hogy daganatos. Anyának már 100-szor mondtam hogy vigyük el állatorvoshoz de azt mondta hogy nem mert akkor csak stresszelnénk és hamarabb meghalna. Amúgy az étvágy ingadozó hol van hol alig van. Mit tegyek nagyon aggódok érte. :(
A válaszokat előre is köszönöm.
ha 3 percre lakik a doki, akkor át kéne vinni.
vizsgálattal és utazással együtt lesz egy fél óra így..ennyit kibír a malac.
minden állat stresszel amikor dokihoz viszik, de kibírják, ahogy hazaértek a vizsgálat után, pár perc és újra a régi lesznek.
nem tudjuk mi baja van, lehet az öregség ,de lehet más is.
kimegy amúgy házhoz a doki , de érhtetően nem tud minden vizsgálatot megcsinálni, inkább általános vizsgálatra lehet úgy számítani, megmondja, hogy van -e értelme bevinni a rendelőbe, pl ultrahangra vagy más, eszközt igénylő vizsgálatra.
14# te sem gondolod komolyan,hogy kézben vigye át?
lehet kapni szállítóboxokat, vagy akár otthon is kereshetsz olyan dobozt, amiben át tud vinni.. ha kap benne levegőt és jól zárható,szökésbiztos, akkor ok.
..már miért nem vinné át kézben? az enyém simán megmarad..gondolom nincs box... szerintem egy kis doboz levegőtlen és meleg:(...
nekem nyolc de legalább átviszi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!