A tengerimalacom alig bír járni mit tegyek?
a tengerimalacom alig bír járni a hátsó lábát a jobb oldalit nagyon húzza. 8 éves eléggé öregecske. Régebben hullt a szőre nagyon de mára már nagyjából visszanőt. Nagyon soványka de a hasa nagyon kemény és kerek ezért feltételezzük hogy daganatos. Anyának már 100-szor mondtam hogy vigyük el állatorvoshoz de azt mondta hogy nem mert akkor csak stresszelnénk és hamarabb meghalna. Amúgy az étvágy ingadozó hol van hol alig van. Mit tegyek nagyon aggódok érte. :(
A válaszokat előre is köszönöm.
Az orvost nem tudjátok kihívni?
Vagy időpontot kérni és elvinni?
Stresszel jár az orvos, de hátha tud rajta segíteni, vagy legalább megnyugtatni titeket, hogy ez "csak" az öregség, vagy daganat?
..amúgy ha a mali öreg akkor nem eszik és úgy pusztul el-pár nap alatt- a miénk is így tett, de neki lehet a fogai is túlnőttek.
Ennél jobban már nem stresszelnétek! Biztos fájdalmai is vannak nem is szólva a pocijáról..lehet megrekedt benne valami tudod ők ilyen kétütemű emésztésűek..:)!..nem bizti hogy daganat, korántsem.
Lehet, persze, a környéken bármelyikhez ha elviszed szerintem nem stresszeled..amúgy.. rendelés előtt v. után ki szoktak menni de szerintem azt mondják vidd be.
meg uh-t nem tud magával vinni..
de kezdésnek mondjuk megteszi. a cicámnál is simán kitapogatta a daganatot...valami környékbeli dokit keress!
és írd meg mi van!!!
..még a Wladárt dicsérik itt, a III.ker.-ben..
San Marco utcában is van jó..! az Állatorvosi rendelő én már 25 éve hordom oda az állatokat..
Akkor nézz be hozzá, kérdezd meg!!! és vidd be szerintem:D
Kérdezd meg ráér-e!!? Már az is diagnózis mit mond! három percre van a doki és ti nem viszitek el??:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!