Valakinek a hörcsöge átesett már valamilyen műtéten?
Szeretném tudni, hogy a hörcsögötöket kellett-e már valami miatt műteni? És ha igen, mi miatt, valamint hogy viselte, mi lett a további sorsa?
Fontos lenne, mert lehet hogy az aranyhörcsögömre műtét vár, egy csúnya tályog miatt, ami be van tokosodva, és hatalmas, és nagyon aggódom, mik az esélyei a műtétnél, illetve a gyógyulásnál, ha a műtétnél minden jól alakulna.
Köszönöm előre a válaszokat!

Igaz, hogy nagyon régen tetted fel a kérdést, de hátha nézed vagy nézi valaki.
Nekem életemben most műtöttek először aranyhörcsögöt mert nem volt más választás. Ha nem műtik meg akkor 1 napon belül meghal. És SIKERÜLT A MŰTÉT! Megmentették, megmentettem az életét! Felébredt és már eszeget. Bent kellett hagynom az állatorvosnál 2 napig. Holnap megyek érte, addig még vigyáznak rá hogy megerősödjön.
Nem lesz drága a műtét ára, pár ezer Ft. De akármennyibe is került volna, hiába nincs pénzem, szereztem volna. Nekem az ő élete az én életem, nagyon fontos nekem és mindent megteszek érte és a többi hörcsögömért is mindig mindent meg teszek és meg fogok tenni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!