A Select Gold jó féle táp? Van valakinek valamilyen tapasztalata róla?
Én ajánlanék,árban se horror:Josera.
Német táp,nincs benne szója,se mesterséges színezék vagy ízfokozó.
Nálunk bevált.Válogatós kutyának a Josera Festival-t ajánlom,de a többi is jó.
az én kutyámnak semmi baja nem lett tőle... sztem elviselhető áron van...
a bio plan is jó meg a neture's best amik még normál kategóriában vannak árügyileg
de egyébként a házi koszttól se lesz semmi baja én nem látom hogy bármelyik táptól fényesebb lenne a szőre vagy a fogai fehérebbek az izmai nagyobbak..stb
Csak épp ezeket átlagos bérből-fizetésből vagy pláne nyugdíjból élő ember nem engedheti meg magának,hiába klassz tápok.
Orijent,Acanat próbáltuk,nem voltak jobb formában tőle a kutyák,mint a középkategóriástól.
egyébként ha tényleg jó kajával akarja valaki etetni a kutyáját,akkor rendes hússal etesse ne táppal.az nem 60% hús,hanem 100%
neten is lehet kutyakaja recepteket találni.én szoktam néha csirkemellet főzni neki vegyes mirelit zöldséggel és rizzsel.azt imádja a legjobban.egyébként tényleg nem látok a prémium kategóriás táp és a sima friskies között különbséget.a tényleg no name kajáktól viszont fosott úgyhogy azt elkerüljük-bár nagyanyám adta neki,én biztos nem vettem volna neki ilyen "morzsi" tápot-
amúgyis az egyik leghíresebb vizsla kennel -többek közt-főleg marhahússal eteti a kutyákat,és akkora megtermett egészséges állatok,amilyet ritkán látni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!