Kővé dermedt mindkét hörcsögöm! Félnek? Elképzelhető hogy éreznek valamit?
Van két aranyhörcsögöm, különválasztva mert verekedtek. Most értem haza, és azt látom hogy mindkét hörcsög a terrárium sarkában áll, és nem mozdul. az egyiknek még a szájában volt a rágcsája is, meg is ilyedtem hogy esetleg ráragadt a fogára avgy valami, kivettema szájából, de nem mozdul. Az udvaron elég közel van a szomszéd padlásfeljárója, lényegében a mi udvarunkról nyílik, és pár napja patkányok vannak náluk... Elképzelhető hogy megéreztek valami szagot amit mi nem és attól félnek?
Ha nem mindketten csinálnák azt hinném betegek.
A szaglásuk és a hallásuk kitűnő, úgyhogy lehetséges.
Az ijedt pedig pontos j. :-)
Levegőt vesznek?
Amúgy mindkettő lehet beteg is, csak mert külön vannak.
Nem világos: Most azóta nem mozdulnak, vagy csak néha leállnak fülelni pár percet?
Az egyik szomszéd gyerek azt hitte elpusztultak a hörcsögei, és eltemette őket, pedig csak hideg volt, és hibernálták magukat. Úgy derült ki, hogy az egyiken észrevették hogy levegőt vett. Percenként kb 2x.
Nincs hideg, és levegőt vesznek. Mostmár lefeküdt mindkettő, de fél órán keresztül a kajával a szájában áűllt az egyik, hegyezte a fülét és szuszogott. A másik ugyanez csak kaja nélkül. Tényleg úgy néztek ki mintha halálra lennének rémülve no. :) De hát mitől? így éreznék a patkányt? még sosem láttam ilyet...
És ha apatkányt érzik mit cisnáljak hogy ne érezzék?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!