Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Kővé dermedt mindkét hörcsögöm...

Kővé dermedt mindkét hörcsögöm! Félnek? Elképzelhető hogy éreznek valamit?

Figyelt kérdés

Van két aranyhörcsögöm, különválasztva mert verekedtek. Most értem haza, és azt látom hogy mindkét hörcsög a terrárium sarkában áll, és nem mozdul. az egyiknek még a szájában volt a rágcsája is, meg is ilyedtem hogy esetleg ráragadt a fogára avgy valami, kivettema szájából, de nem mozdul. Az udvaron elég közel van a szomszéd padlásfeljárója, lényegében a mi udvarunkról nyílik, és pár napja patkányok vannak náluk... Elképzelhető hogy megéreztek valami szagot amit mi nem és attól félnek?

Ha nem mindketten csinálnák azt hinném betegek.

2010. máj. 17. 21:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

A szaglásuk és a hallásuk kitűnő, úgyhogy lehetséges.

Az ijedt pedig pontos j. :-)

2010. máj. 17. 21:22
 2/16 anonim ***** válasza:
Bizony,nemsoká 2012 :P
2010. máj. 17. 21:25
 3/16 anonim ***** válasza:
Elképzelhető,hogy megérezték a patkányokat és ezért dermedtek szoborrá:/
2010. máj. 17. 21:25
 4/16 A kérdező kommentje:
Jah tényleg...jól leírtam. deronda:D nem baj, a lényeget értitek :P
2010. máj. 17. 21:32
 5/16 anonim ***** válasza:
Szerintem meg Harry Potter ott járt nálatok.
2010. máj. 17. 21:35
 6/16 thegodswhip ***** válasza:
Nem lehet, hogy meghaltak...?
2010. máj. 17. 21:51
 7/16 anonim ***** válasza:

Levegőt vesznek?

Amúgy mindkettő lehet beteg is, csak mert külön vannak.

Nem világos: Most azóta nem mozdulnak, vagy csak néha leállnak fülelni pár percet?

Az egyik szomszéd gyerek azt hitte elpusztultak a hörcsögei, és eltemette őket, pedig csak hideg volt, és hibernálták magukat. Úgy derült ki, hogy az egyiken észrevették hogy levegőt vett. Percenként kb 2x.

2010. máj. 17. 21:51
 8/16 A kérdező kommentje:

Nincs hideg, és levegőt vesznek. Mostmár lefeküdt mindkettő, de fél órán keresztül a kajával a szájában áűllt az egyik, hegyezte a fülét és szuszogott. A másik ugyanez csak kaja nélkül. Tényleg úgy néztek ki mintha halálra lennének rémülve no. :) De hát mitől? így éreznék a patkányt? még sosem láttam ilyet...

És ha apatkányt érzik mit cisnáljak hogy ne érezzék?:)

2010. máj. 17. 21:59
 9/16 P.Vik ***** válasza:
ha látnak madarat az ablakbol attol is megijedhetnek....
2010. máj. 17. 22:09
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem láthatnak madarat. De a kutyától/nyúltól/cicától nem ilyednek meg a patkányt meg így érzik?
2010. máj. 17. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!