Születtek nyulaim és el szeretném adni őket mit javasoltok hol hirdessem meg őket? SOS
Figyelt kérdés
2017. máj. 30. 15:24
2/8 anonim válasza:
Hogy hol hirdesd, nem tudom, de senkinek ne add oda étkezési vagy táplálkozási célra. Inkább add oda ingyen a Nyúlmentésnek. (Keresd őket a Facebookon.)
3/8 A kérdező kommentje:
Nem szaporítom!Hanem még most kezdtem a tenyésztést és nem tudom ,hogy hol lehet eladni őket!
Nem étkezési célra szeretném eladni isten ments csak is kizárólag díszállat ként!
2017. máj. 30. 17:27
4/8 anonim válasza:
Ha nem szaporítod, akkor valóban törzskönyvvel, oltással stb adod el őket? Megéri ez neked úgy, hogy még vevőt sem találsz?
5/8 A kérdező kommentje:
Más valaki?
2017. máj. 30. 17:35
6/8 anonim válasza:
Nem kell flegmázni, csak kíváncsi vagyok, hogy miként éri meg egy tenyésztőnek anyagilag mindez. Megtérül az ára? Egyik ismerősöm csak akkor engedi az állatokat össze, ha már van elég felelősségteljes jelentkező gazdi. Mindez elhúzódhat akár egy évig is.
7/8 anonim válasza:
nekem is a nyuszi tenyésztő ismerőseim már akkor elkezdenek gazdit keresni amikor még meg sincsenek a nyúlbélák. de ha tényleg tenyészteni szeretnéd őket kicsit összeszedettebbnek kellene lenned...ez a különbség a szaporítás és tenyésztés között. csinálj honlapot, facebook oldalt, a helyi állatorvosoknál rakhatsz ki felhívást
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó kettő választ!
Ment a zöld kezecske!
2017. jún. 1. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!