Hogy vegyem rá az apámat hogy vegyek magamnak 2 fehér egeret?
Hogy tudnám rávenni apámat hogy engedje meg hogy vegyek 2 fehér egeret?
Utánanéztem a tartásának találtam egy olcsó, jó ketrecet és a környéken fiatal egereket de nem tudom megvenni mert nem engedi mert nem csinálok úgy mindent ahogy ő akarja.Szülinapomra szeretném megvenni őket mert most ebben az évben nagyon belehúztam a tanulásba és jók lesznek a jegyeim.Saját pénzből finanszíroznám és én gondoznám őket.Próbálom győzködni de állandóan elkezd dumálni hogy én milyen rossz fia vagyok[nem engedem hogy felzselézze a hajam, nem akarok fogyókúrázni, nem engedem hogy ő válassza ki a ruháimat ha megyünk valahova, nem takarítok boldogan, nem szeretek biciklizni, nem köszönök minden reggel és este,szeretek számítógépes játékokkal játszani...].Állandóan azt mondja hogy ő milyen jó apa és ő nagyon eltűrő velem pedig állandóan rám erőlteti az akaratát pl: kitalálta hogy menjünk fotózkodni és nekem és az öcsémnek nem volt kedvünk mert tudtuk hogy messze akar menni és több óra elmegy erre ő elkezdett ordibálni velem és az öcsémmel hogy milyen lusták vagyunk.Szerintetek van rá esély hogy megengedi vagy ez veszett ügy?A válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!