Mit csináljak a nyulammal? Help! (részletek lent. )
Az állattartáshoz hozzá tartozik hogy ha beteg az állat akkor orvoshoz kell vinni. LEgalább nézessétek meg, pár ezer forintba nem fogtok belehalni ha eltartani tudjátok a nyuszit. Szóval midnenképpen orvos.
a másik hogy ha nagyobbacska a nyuszi már te is megtudod nézni a nemét. A harmadik hogy nézd meg honnan jön a vér. Egyébként tuti vér volt? mert ha sok répát vagy ilyesmi színes növéynt evett lehet hogy a pisije sizneződött el, az meg normális. És ha vér volt mmilyen mennyiségű?
És amúgy hogy van anyuszi? gubbaszt? eszik-iszik rendesen?
Talán nézd meg,hogy van e tö.e vagy nincs.Az enyémen látszik.Én is úgy jártam h azt mondták lány és Anasztáziának neveztem el,aztán rá egy évre észrevettem,h van "valami" a lába között.:$
Lehet,hogy csak menstruál,de ha van?! valami más állatotok lehet,hogy az bántotta vagy nézd meg,hogy nem e sértette fel valami a bőrét.
Talán azzal kellett volna kezdened mielőtt felteszed a kérdést,hogy megnézed a testét!!!!!
Szia :) Hát jó rád ijesztett!!!
Ne félj nem hiszem,hogy nagy baj lehet.Nekem 6 nyuszkóm van,és IGEN szoktak a nőstények vérezni.1-2 csepp ez azt jelenti,hogy ivarérett és hajlandó a párzásra.Nekem az anyák ha nagyon véreznek másnapra megfialnak :)Tehet lehet csak erről van szó,hormonális baja van.Ha esetleg 2-3 napnál tovább látnál vért nála akkor sajnos muszáj orvoshoz vinni.
utólsónak:nem úgy értettem hogy nincs pénz erre de egy két cseppért felesleges elvinni.
A többieknek köszönöm.egyébként már nem látom hogy vérezne de akkor valószínűleg lány.köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!