Nyuszi melle ragcsalo?
Gondolkozok hogy veszek meg1 ragcsalot. De nem tudom mit. Nem a NYUSZI MELLE(marmint egy ketrecbe!!!) Kulon ketrecbe lenne a 2. Es tanacstalan vagyok. A nyuszim 1eves(bak). Vegyek melle egy lany nyuszit es kiivartalanitom elotte a fiut, vagy vegyek egy masik ragcsalot es nem lesz parja? Nem tudom mit csinaljak. Szerintetek? Bar kisszobam van es nem tudom h elferne ketto nyuszika, baar ki tudja?
Ja es meg annyi hogy az agyam aljat mivel keritsem el hogy az uj ragcsalo es a nyuszim ne ragja meg?
Nagyon orulnek a valaszoknak!!:) kicsit osszeszedetlen voltam ezert bocsi
Mivel a nyuszi társas állat, ezért mindenképpen egy társat kapjon! Hidd el, örülni fog neki.
A bakot ki kéne ivartalanítattni és utána jöhetne a lány.
Vagy még egy bak.
Én azon az elven vagyok , hogy inkább legyen kevesebb fajta állatom, de őket jól tartsam.
Szóval inkább másik nyuszi legyen.
És ha minden ok, akkor később gondolkozhatsz rajta, hogy beszerezz egy rágcsálót.
Btw, a nyuszi nem rágcsáló.:)
Rendben!! :)
Nem ragcsalo? Ooo jo tudni:D...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!