Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit kell ilyenkor tennem?

HGYG11 kérdése:

Mit kell ilyenkor tennem?

Figyelt kérdés
Egy pár napja észrevettem hogy van valami a nyuszim oldalában, elösszőr azt hittem hogy seb, aztán rájöttem hogy valami beleragadt az oldalába... egyfolytába figyelek rá de olyan hülye helyekre tud menni... válaszokért hálás vagyok.

2017. máj. 7. 23:16
 1/10 A kérdező kommentje:
2017. máj. 7. 23:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Vidd orvoshoz, de gyorsan.
2017. máj. 7. 23:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Gondoltam, amilyen gyorsan tudom elviszem, de nem orjási baja van azt látom mert egyáltalán nem zavarja...
2017. máj. 8. 00:05
 4/10 A kérdező kommentje:
És tapasztaltaktól kérdezem, hogy mennyi pénzt kér el egy nyúl orvos? , mennyi pénzre számítsak kb?
2017. máj. 8. 00:54
 5/10 A kérdező kommentje:
pl.: [link]
2017. máj. 8. 00:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem ez olyan mint egy fekély
2017. máj. 8. 06:30
 7/10 anonim ***** válasza:
54%
Miért ha 'sokat' kér érte akkor el se viszed orvoshoz? Gratulálok, felelős állattartás.
2017. máj. 8. 08:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagy okos aki mindenre offolni tudod, nem gazdagékkal beszélsz idióta, én csak feltettem egy korrekt kérdést mennyire számítsak(ha csak offolni tudsz akkor ne is válaszolj hanem fogd be és haladj tovább... hányok a fajtádtól már, éjjel-nappal ez megy itt, értelmetlen válaszolók akiknek teljesen fölösleges a gyakori kérdések acc... ) Aki rendesen válaszolt azért hálás vagyok de elegem van az ilyen idiótákból már(tudom hogy nem lehet offolni de elegem lett...)
2017. máj. 8. 13:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Orvosa válogatja,Budapesten azért is fizetsz hogy ránéz a doki, itt Győrben a dokink kb csak a gyógyszer árát kéri el, volt hogy vittem 3 patkányt vizsgálatra, nem kellett gyógyszer, levágta a körmüket és nem kért érte semmit, de ha tényleg fekély arra gyógyszer is fog kelleni de ha vidéki vagy párezer forintnál nem lehet több.
2017. máj. 9. 21:31
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos választ! :)
2017. máj. 10. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!