Mi bajotok a patkányokkal?
Rengetegen annyira ellenük vannak, de mi a fenéért? Más kisállatok meg rendben vannak. Hörcsög, tengerimalac, akármi... ezekkel semmi bajotok, akkor a patkány miért olyan elfogadhatatlan nektek?
Szerintem tudják kiknek szól a kérdés, tőlük várnék ÉRTELMES választ.
Rotis hülye gyerek, látom nem fogtad fel hogy értelmes válaszokra vagyok csak kíváncsi. Nem a 10 évesek nagy arcára...
Attól meg hogy nagy kutyád van és ezzel keménykedsz te csak egy vesztes maradsz... sajnállak. Ilyen stílussal elcseszett sz*r egy életed lesz, vagy már van.
Én imádom a patkányokat, van is itthon pár darab...
Szerintem az emberek legtöbbje ha meghallja ezt a szót, rögtön a fertőzések, vírusok jut az eszébe (pestis ugyebár), és akkor már az összes patkány fúj meg gusztustalan, és akkor jön a hiszti.
A tenyésztett patkányoknak az ég világon semmi bajuk sincs, nem terjesztenek semmit...
Főleg az idősebbek és konzervatívabbak undorodnak nagyon tőlük, pláne a csupasz hosszú farkincájuktól...
Semmi ocsmány nincs bennük szerintem, igazi kis rosszcsontok, én egyszerűen imádom őket. Szerencsére itthoniak is kedvelik, kivéve nagyszülők, de hát ő más generáció...
A Rotis csávónak !
Mint írtam az 20 éve volt, hogy tengerimalacaim voltak! 8 éve nekem is Rotim van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!