Mi bajotok a patkányokkal?
Rengetegen annyira ellenük vannak, de mi a fenéért? Más kisállatok meg rendben vannak. Hörcsög, tengerimalac, akármi... ezekkel semmi bajotok, akkor a patkány miért olyan elfogadhatatlan nektek?
Szerintem tudják kiknek szól a kérdés, tőlük várnék ÉRTELMES választ.

"Én meg a te fejeddel, te vadbarom.
Gondolom nincs semmilyen háziállatod."
Én beérem a deguiddal is mint irtam...
Egyébként van egy Rottweilerem!Szó ami szó szivesen ráengedném a deguidra..,megenné őket vacsorára!!

Talán mert rengeteg betegséget terjesztett, pl a középkorban a pestis fő terjesztője volt..
És az előitélet megmaradt..
Egyébként sem vagyok benne biztos hogy most nem terjesztenek e különféle nyavajákat, fonálférgeket, baktériumokat stb..
A Patkányokat azért hazsnálják kisérletekre mert az immunrendszerük rendkívül hasonló az emberére, és a betegségekre is hasonlóan fogékonyak..

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:23
Legyél rájuk büszke..,a tieidre is ráengedném a rotimat!!!

"Én beérem a deguiddal is mint irtam...
Egyébként van egy Rottweilerem!Szó ami szó szivesen ráengedném a deguidra..,megenné őket vacsorára!!"
Még szerencse, hogy a rottweiler nem nagyon az a fajta ami annyira imádja a gazdáját - nem sajnálnám ha legalább a töködet leharapná, hogy utódokat se hozhass létre.
Ha meg már van, akkor ott a vacsora, elérhetőbb mint az én deguim :-P
20:04 - Hát ja, nekünk is volt már hogy a macska megtalálta a desszertjét... :) (és otthagyta a kádban, csupa mocsok volt a fürdőszoba :-D)

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:29
Ez valahogy nekem kimaradt. Lehet hogy igazad van, de nálam még nem volt ilyen, pedig olyan helyre teszem 90%-ban mikor kiengedem vmelyiket, hogy láthassam ha odapiszkít. (: talán 2x volt ilyen, ami nem valami sok. engem pedig még soha nem jelöltek meg :)

"Még szerencse, hogy a rottweiler nem nagyon az a fajta ami annyira imádja a gazdáját - nem sajnálnám ha legalább a töködet leharapná, hogy utódokat se hozhass létre.
Ha meg már van, akkor ott a vacsora, elérhetőbb mint az én deguim :-P "
Jó,hogy ismered a kutyámat...,imád engem és tűzbe menne értem!!Nah mind1!Inkább a Te töködet a mogyoróidat meg odaadnám a deguidnak desszert gyanánt!:XD

Ja ja mindenki ismeri a saját kutyáját mégis még a tacskók se megbízhatók. (főleg öreg korukra)
Szívás. :D
Van egy tanácsom: lóbáld meg előtte a f@szodat (már ha van) XD várom az írásd a baleseti sebészetről xxD

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!