Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Vadászgörény vagy töpe nyúl...

Vadászgörény vagy töpe nyúl vagy tengerimalac?

Figyelt kérdés
Mindegyik állatot a szobámban tartanám, És én a tetőtérben lakom itt most elégé hideg van, És van egy csivavám is.

2017. máj. 1. 15:46
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat elirtam, törpe nyúl.
2017. máj. 1. 15:48
 2/9 anonim ***** válasza:

A nyulat nem ajánlanám semmiképpsem,elég furcsa természetű állatok.

A tengerimalacok nagyon édesek, de belőlük 2t kell tartani együtt legalább,társas állatok.

A görény is aranyos, szeretnek harapdálni, de leszoktathatóak róla,viszont napi szinten nagyon sok foglalkozást igényelnek.

Ha nincs napi szinten 3-4órád a görényre akkor a tengerimalacokat ajánlanám, 2 malaccal sincs annyi gond,mint egy görénnyel. De ha van időd,akkor egy görény nagyon jó társ lehet, a kutyussal is jól eljátszanának talán, bár sérülékeny a gerince,nemtudom igazából mennyire tudna benne a kutyus kárt tenni :S

2017. máj. 1. 15:56
 3/9 A kérdező kommentje:

Akkor görény köszönöm szépen:)

IGEN lesz idö rá, És ha jól tudom ellet vinni sétálni,a harapgálás pedig nem gond, mert a kan csivavám is harapása

2017. máj. 1. 16:01
 4/9 anonim ***** válasza:
A görény kinyírná a kutyát...másrészt miért nem nézel utána, hogy melyiknek milyen igényei vannak?
2017. máj. 1. 17:20
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha nagyon muszáj választani, akkor 2 tengerimalac kedvencnek, 2 nyúl pedig ebédre.
2017. máj. 1. 18:16
 6/9 anonim ***** válasza:
A görény legalább annyi foglalkozást igényel mint egy kutya. Minden nap! Nincs olyan, hogy most nincs kedvem, vagy már meguntam stb. Ha nem tudod összeszoktatni a csivaváddal akkor is lesz rájuk külön-külön időd?
2017. máj. 1. 19:09
 7/9 A kérdező kommentje:
IGEN,minden nap sétálni viszem majd,a csivavát meg a tesomal külön visszük
2017. máj. 1. 19:12
 8/9 anonim ***** válasza:

A séta nem kötelező egy görénynek, sőt van olyan amelyik nem szereti, csak stressz neki az egész. (nálam az egyik utál sétálni, fél mindentől) És mivel éjszakai állatok, inkább csak szürkületben szeretnek sétálni. Ilyen szempontból nem olyanok mint egy kutya, hogy minden nap leviszed egy órára és le van tudva.

Nagy többségben otthon kell lefárasztani őket a házban, kiengedve, játékkal.

2017. máj. 1. 22:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Törpe nyúl a kedvencem ezek közül
2017. máj. 3. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!