Harap a tengerimalac? Könnyen kézhez lehet szoktatni a malackát, ha fél évesen kaptam? Nem foglalkoztak vele, nagyon félénk, nem volt még sose kézben!
Fél évesen még simán kézhez szoktatod! Próbáld úgy etetni, hogy nem csak bedobod neki, hanem a kezedből, hogy érezze a kezed illatát! Aztán amikor már eltelik 1-2 hét, úgyis tudja, ez az illatú ember nem bánt, hanem kaját ad, és akkor meg fog nyugodni, és előbb-utóbb ki is tudod venni!
Szerintem 3 hét és meg fog ismerni téged!
Sok sikert!
Hamar kézbe fog szokni ne félj!!:):)
Én is csak azt tudom mondani hogy három hét elegendő!!De max négy:):)Mi is úgy voltunk vele hogy haraptak de három hét alatt nagyon szelídek lettek!!
Úgyhogy ne rettegj!!Jó kézbeszoktatást!!:):)
Egy boldog malactulajdonos!!!:D
Hello!!
Megerősítem azt a dolgot amit az előttemlevők mondtak!!
Egyébként nagyon aranyos jószág:D Ha rászoktatod hogy a kezedből adsz neki enni akkor szinte várni fogja mikor téged meglát vísító hangon kér téged hogy adj neki vacsorát!!:DD
Én négy malacot nevelek!!
Ez úgy történt hogy vettünk két malacot úgy tudtuk hogy mind kettő lány és egyszer csak már azon kaptuk magunkat hogy terhes az egyik!! És két kismalacot hozott a világra egy hosszú vemhesség után. nagyon tündériek!!
Egyébként tudom ajánlani a www.malacok.hu-t
Jó szórakozást!!:DDD
Köszönöm mindenkitől a kommentet =)
Nagyon sok fontos dolgot tudtam most meg a leírtak alapján pl.: nem is tudtam,hogy eszik ubit!xD
De azért nagyon nagyon köszi =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!