Mivel tudnám elérni hogy a nyúl ne rágja a ketrecet? (-. -)
Kéne neki egy azonos nemű társ.
Ezenkívül egy nagyobb, több négyzetméteres részt válassz le neki.A ketrecet beteheted ebbe a leválasztott részbe, szernek visszajárni abba üríteni
De ne tartsd bezárva a ketrecben, valóban akkora mozgásigénye van, mint egy macskának.Konkrétan állatkínzás egy picike ketrecben tartani, mégha nem is ütközik itthon a törvénybe.
Nem tökéletesek ezek a helyek sem, de látszik szerintem, hogy sokkal nagyobb helyre van szükségük a mostani ketrecénél.
És a társ!! Nagyon-nagyon fontos !
Szóval tényleg nem azért rágja a rácsot, mert a fogait akarja koptatni.Egyszerűen szabadulna, kicsi neki a hely, ingerszegény, unatkozik, egyedül van.
Hat oke de mit jelent nallad az h "probalod sokat szabadon engedni"?
Meg azert foglalkozni is kell vele..
Szerintem uncsizik es kiakar jonni az enyem szinte egesznap kint van csak este mikor fekszunk le akkor teszem be a ketrecebe es meg igy is van hogy elkezdi ragni es megsertodve nez amiert beraktam..
En nem ajanlok egyenlore tarsat neki ha jogazdia vagy es foglalkozol vele eleget akkor nem szukseges meg. Folleg nem azonos nemueket..
Majd ha mar ivar erett lesz (kb 4honapos koraban) erdeklodj majd a dokitoknal az ivartalanitas miatt az enyem 6-7honapos kortol ajanlja es ha az ivartalanitas meg tortent akkor lehet hozza venni egy ellenkezo nemu tarsacskat
Igenis kell neki társ, a gazda nem tudja pótolni a társat, akár mennyit is van vele.
És azonos nemű társ kell.Ha nem megoldható, akkor ivartalanítani kell legalább az egyiket, mielőtt összerakják.
Azonos nemű társnál meg lehet spórolni az ivartalanítást..Bár nyilván jobb ha ivartalan, de nem lesz belőle baj, ha ivarosan vannak együtt.. Fiú-lány párosnál viszont szaporodni fognak, az meg nem hiányzik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!