Segítség! Mit tegyek? A szuleim el akarjak valakinek adni a nyuszim de en nem akarom nagyon nagyon szeretem (bőv. Lent)
Nos belátom hogy a nyuszinak jobb helye lenne másnál es igen meg fogom majd engedni hogy elvigyek de most en ezt mar nem birnám ki.Nemrég meghalt a kutyám.
Épp erzem hogy most mar kezdek kijonni ebbol az egeszbol de most ha ez is jon...Szoval voltakeppen szert akarjak eladni mert büdös.És nem hajlandoak nekem segiteni levágni a fenekérol a kakit.
En szivesen elvallalnam hogy a szobamban legyen de nem engedik.
Nemtudom mit tegyek nagyon nagyon nagyon szeretem a nyuszimat es egyenlore nem birnam eladni (a nyuszi mar kb 3 eve van nalunk)
Mit csinaljak?Nem akarom hogy rossz legyen neki de most komolyan nem birnam ki ha o nem lenne
Takarítsd. A nyuszik tényleg nagyon büdösek tudnak lenni, én már csak tudom, az enyém is a szobámban van.
Ha minden nap takarítod rendesen, szinte abszolút nincs szaga. Ez minden nap kb. 10 percet vesz igénybe, hétvégén ként pedig a ketrec teljes kimosása nekem nagyjából fél óra. Ez tényleg nem olyan borzalmas időmennyiség, amit ne lehetne rászánni egy állatra, akit ráadásul állítólag szeretsz is.
Egyszer volt olyan, mikor még a nyuszitartás elején voltam, hogy egy hétig nem takarítottam a ketrecüket, akkor apám azt mondta, hogy nem érdekli, eladja őket. Ekkor annyira megijedtem, hogy azóta minden nap kipucolom őket, ennek már 4 éve. Úgyhogy ha a szüleid látják, hogy felelősségteljes állattartó lett belőled, biztosan maradhat a nyuszi.
óvatosan fürdesd meg egy laborban, tisztítsd ki a ketrecét, csinálj patyolattiszta nyuszkót belőle és ne engedd hogy ilyen gondozatlan állapotba kerüljön.
akkor a szüleidet sem fogja zavarni.
Kitakaritni mindig en takaritom
A baj azzal van hogy a fenekere ragad az ürüléke...es ezt egyedul nemtudom leszedni neki.
Eddig nem ragadt rá 3 évig?
Nem értem.
A szüleidnek elmondtad már, úgy, mint nekünk, hogy mennyire fontos neked a nyuszi?
Igen mondtam nekik de leginkabb apamat nem erdekli :(
Eddig nem tunt fol nekik hogy budos nem igazan ertem
De mindigis gyűlölték a nyuszim :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!