Segítség! Mit tegyek? A szuleim el akarjak valakinek adni a nyuszim de en nem akarom nagyon nagyon szeretem (bőv. Lent)
Nos belátom hogy a nyuszinak jobb helye lenne másnál es igen meg fogom majd engedni hogy elvigyek de most en ezt mar nem birnám ki.Nemrég meghalt a kutyám.
Épp erzem hogy most mar kezdek kijonni ebbol az egeszbol de most ha ez is jon...Szoval voltakeppen szert akarjak eladni mert büdös.És nem hajlandoak nekem segiteni levágni a fenekérol a kakit.
En szivesen elvallalnam hogy a szobamban legyen de nem engedik.
Nemtudom mit tegyek nagyon nagyon nagyon szeretem a nyuszimat es egyenlore nem birnam eladni (a nyuszi mar kb 3 eve van nalunk)
Mit csinaljak?Nem akarom hogy rossz legyen neki de most komolyan nem birnam ki ha o nem lenne
Köszi a válaszokat :)
De hogy tudnam oket meggyőzni hogy ne adjak el?
megmondod hogy családtag, és amikor neked kellett a kakis fenekedet lepucolni, akkor sem jött szóba hogy eladjanak.
mert ők szeretnek és te is szereted a nyuszidat.
Nehogy szappanos vízbe tedd, főleg ne 10-20 percig!!! Nem tudom, ki adta ezt az értelmes tanácsot, de a nyuszik bőrét ezt teljesen tönkre teszi!
Ha a kaki beleragad, akkor ollóval vágd le azt a pici részt, ahonnan nem jön ki, ha meg csak koszos, akkor egy vizes ruhával töröld át alaposan, de ne álljon a nyuszi a vízben..
Amúgy ha egészséges és rendesen tisztítod, nem lesz kakis.. a nyúl ugyanis tökéletesen le tudja magát tisztogatni. Ha kakis a feneke valószínűleg hasmenése van. Orvoshoz kéne vinni, mert az nagyon veszélyes tud lenni rájuk.
Amúgy én arra szavazok, hogy add oda valakinek, aki jobban bánik vele. A nyuszikat nem is lenne szabad egyedül tartani, társas lények. nem ketrecbe való, nagy terület kell neki (nem elég napi pár óra kiengedés..)
Igen elobb utobb az lesz hogy odaadom valakinek
Sokszor van kiengedve van hogy a kertbe is kimegyek vele
Ha még szerinted is jobb helye lenne másnál, akkor mi a kérdés?
Nem foglalkozol vele eleget, lehet jobb lenne más gazdát keresni neki.
Egy állat felelősséggel jár, nem csak a móka része van, hanem takarítani is kell és sokat foglalkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!