Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Segítség! Mit tegyek? A...

Segítség! Mit tegyek? A szuleim el akarjak valakinek adni a nyuszim de en nem akarom nagyon nagyon szeretem (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Nos belátom hogy a nyuszinak jobb helye lenne másnál es igen meg fogom majd engedni hogy elvigyek de most en ezt mar nem birnám ki.Nemrég meghalt a kutyám.

Épp erzem hogy most mar kezdek kijonni ebbol az egeszbol de most ha ez is jon...Szoval voltakeppen szert akarjak eladni mert büdös.És nem hajlandoak nekem segiteni levágni a fenekérol a kakit.

En szivesen elvallalnam hogy a szobamban legyen de nem engedik.

Nemtudom mit tegyek nagyon nagyon nagyon szeretem a nyuszimat es egyenlore nem birnam eladni (a nyuszi mar kb 3 eve van nalunk)

Mit csinaljak?Nem akarom hogy rossz legyen neki de most komolyan nem birnam ki ha o nem lenne

2017. ápr. 20. 19:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

De hogy tudnam oket meggyőzni hogy ne adjak el?

2017. ápr. 21. 14:24
 12/15 anonim ***** válasza:

megmondod hogy családtag, és amikor neked kellett a kakis fenekedet lepucolni, akkor sem jött szóba hogy eladjanak.

mert ők szeretnek és te is szereted a nyuszidat.

2017. ápr. 21. 14:31
 13/15 anonim ***** válasza:

Nehogy szappanos vízbe tedd, főleg ne 10-20 percig!!! Nem tudom, ki adta ezt az értelmes tanácsot, de a nyuszik bőrét ezt teljesen tönkre teszi!

Ha a kaki beleragad, akkor ollóval vágd le azt a pici részt, ahonnan nem jön ki, ha meg csak koszos, akkor egy vizes ruhával töröld át alaposan, de ne álljon a nyuszi a vízben..

Amúgy ha egészséges és rendesen tisztítod, nem lesz kakis.. a nyúl ugyanis tökéletesen le tudja magát tisztogatni. Ha kakis a feneke valószínűleg hasmenése van. Orvoshoz kéne vinni, mert az nagyon veszélyes tud lenni rájuk.

Amúgy én arra szavazok, hogy add oda valakinek, aki jobban bánik vele. A nyuszikat nem is lenne szabad egyedül tartani, társas lények. nem ketrecbe való, nagy terület kell neki (nem elég napi pár óra kiengedés..)

2017. ápr. 22. 10:51
 14/15 A kérdező kommentje:

Igen elobb utobb az lesz hogy odaadom valakinek

Sokszor van kiengedve van hogy a kertbe is kimegyek vele

2017. ápr. 22. 13:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha még szerinted is jobb helye lenne másnál, akkor mi a kérdés?

Nem foglalkozol vele eleget, lehet jobb lenne más gazdát keresni neki.

Egy állat felelősséggel jár, nem csak a móka része van, hanem takarítani is kell és sokat foglalkozni vele.

2017. ápr. 22. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!