Mit jelent, ha ilyen hangot ad ki a hörcsög?
https://www.youtube.com/watch?v=SfJOioqkMLE
A fenti linken van egy video, az én törpehörcsögöm is ilyen hangot adott ki ma reggel. Eddig nem hallottam tőle, emiatt nem tudom mit jelenthet, normális-e stb.
2 hónapja vettünk két törpehörcsögöt, első napokban együtt laktak, de ne lettek barátok, úgyhogy külön laknak :D van nagy, kényelmes helyük, kaja, friss víz, futókorong, fogkoptató, csincsilla homok amiben hemperegnek, kis játékok stb. A hőmérséklet 20-22 fok között van mindig, huzat nincs, légkondi nincs, nem volt ahol megfázzon szerintem.
Olvasok, tanulok a hörcsögökről és szeretettel gondozom, de szívesen olvasnék tőletek véleményeket, tapasztalatokat, hogy milyen hangokat mikor és miért adnak ki.
Jól tetted, hogy különvetted őket, mivel magányosan élő állatok, tilos őket együtt tartani. Facebookon a Hörcsög imádók csoportban bármivel kapcsolatban segítséget tudsz kapni. Csatlakozz. :)
Ez a hang szerintem megfázás lehet. Nem érte őket huzat? Elég érzékenyek, szóval egy kisebb szellőtől is megfázhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!