Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen állat lenne való nekem?

Milyen állat lenne való nekem?

Figyelt kérdés
A barátommal szeretnénk tartani kisállatot. Kutya, macska szóba sem jöhet, mert ezeket ki kellene engedni, és olyan lakásban lakunk forgalmas részen, ahol ez nem megoldható. Egyetemre járunk, sz'al napközben keveset vagyunk otthon, ezért valami olyan állatka kéne, amivel nem kell nagyon sokat foglalkozni nappal. Ne legyen nagyon zajos, vagy túl büdös, mert lakótársaink is vannak:( Tud valaki ajánlani vmit?? Gondoltunk már tengerimalacra, vadászgörényre, hörcsögre és csincsillára, de ezek valamelyik szempont miatt nem lehetnek.
2007. nov. 21. 13:22
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Ne haragudjatok,de igazság szerint én Ti helyetekben nem tartanék állatot,mert ez a lakótárs már bocsánat de elég idiótának tünik! De erre is van megoldás:Ne egyedül vegyétek meg az állatkát, hanem vigyétek el a lakótársat is !! Biztos találtok olyan állatkáat ,amibe a lakótárs és ti is elsö látásra beleszerettek!!! Sok sikert!!!
2007. nov. 27. 13:48
 12/15 anonim válasza:
100%
Szerintem: Törpehörcsög vagy teknős! nem hangosak és nincs velük sok baj! vagy a nyuszit.....azt csak szobában kell néha kiengedni:)
2008. márc. 16. 21:36
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

A madarakkal az lehet a gond, hogy ha szobában tartod, akarva-akaratlanul "potyogtatja" a tollát és szórja szét az ételt.

Én a helyetekben leopárdgekkót vennék. Nem büdös, nem koszol, nem tud kimászni, teljesen szelíd, kis helyen is elfér, heti 1-2 alkaolmmal elég etetni, könnyen tartható, extra igénye egy 40W-os lámpaizzó.

2008. jún. 3. 13:31
 14/15 anonim válasza:
100%
Szia nekem volt teknősöm és állandóan pancsolt, megkopogott a lábával. Egy idő után idegesítő főleg este.
2009. jan. 6. 20:12
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
nem a lábával kopogott az te, hanem a páncélja ütődik neki az akvárium szélének, am a hörcsög a legigénytelenebb álatok közé tartozik, este van csak ébren, extra hogy naponta adni kell neki almát, ké naponta friss kaját, nyikorgás mentes futókerék kell neki, az almot teljes egészében 2 hónaponta kell cserélni, a wc sarkot heti 1 szer, illetve a házakat is akkor amikor a wc sarkot, csak kiszeded a ház alóla forgácsot, kidobod, raksz a helyére frisset, a többit nem kell cserélni, 2 hónapig is tiszta marad, itató kell csak neki, kökeményre száradt negyed kifli és boldogan él élete végéig, de a hörcsögöt egyedül tartsd, és nagy hely sem kell neki, 35x50 es ketrec elegendő aranyhörcsögnek, törpe hörinek nagyobb kell mert nagyobb a mozgásigénye
2010. júl. 26. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!